ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty primăvară-vară 2020

Descoperă noile tendințe fashion & beauty pentru sezonul primăvară-vară 2020!

ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty primăvară-vară 2020

Tropicana

Imprimeurile exotice transformă orice piesă vestimentară, cât de minimalistă, într-un obiect suprem al dorinței. Este din nou vremea extravaganțelor, ca în perioada de glorie a anilor 90. Cu siguranță, rochia iconică semnată Versace rămâne un reper.

Handmade


Broderie spartă & macrame & dantelă – toate se regăsesc în colecțiile noului sezon. Orientează-te către piese prețioase amintind de profilele unor socialites celebre în perioada anilor 70, precum Marisa Berenson sau Talitha Getty.

Dramatism

Rochiile negre, de divă absolută, dar și ansamblurile gotice, luxoase, vor convinge fashionistele să revină către adevăratele repere stilistice și să renunțe, măcar pentru o zi, la influențele street style.

Bermude

Stilul colonial, inspirat de personajele burgheze ale anilor 40, dar și de eroinele Agathei Christie, aduce în prim plan ansamblurile formate din pantaloni scurți & jachete. Dacă îți dorești ceva cu adevărat în tendințe, nu evita bermudele!

Sea, Sex & Sun

Piesele de lenjerie au avut un traseu cel puțin interesant în ultimii ani – s-au transformat, practic, în elemente ce pot fi integrate în styling-urile de zi cu zi, probând o versatilitate incredibilă – pot fi sexy, casual, minimaliste, dar și teribil de elegante.

Citește continuarea în ELLE FEBRUARIE 2020!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle