Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să o convingă pe fiica sa să renunțe la telefonul mobil

Vladimir Drăghia vorbește despre o problemă cu care mulți părinți se confruntă, dependența de telefon pe care o au copiii de la vârste fragede.

Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să o convingă pe fiica sa să renunțe la telefonul mobil

Creșterea copiilor poate fi un proces dificil, iar toți părinții știu acest lucru, inclusiv vedetele. Cu diferite probleme se luptă și Vladimir Drăghia, care postează des imagini cu fiica sa, Zora, dezvăluind mai detalii detalii despre modul în care a decis să își educe fiica.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au recunoscut că s-au folosit câteodată de telefonul mobil pentru a avea câteva clipe de liniște. Ei i-au permis Zorei, fiica lor, să se uite la diferite clipuri sau desene animate și, dacă la început era vorba de 20-30 de minute, ulterior a devenit tot mai greu să o convingă pe cea mică să renunțe la telefonul mobil.

Dependenţa de telefonul mobil este o problemă cu care se confruntă tot mai mulţi părinţi, aşa că Vladimir a decis să vorbeasca despre modul în care a reuşit să scape de acest obicei al fiicei sale.

 

View this post on Instagram

 

De două luni, de când am scăpat-o de el, mă țin să scriu despre Zora și telefonul mobil. Mă gândesc că poate ajută pe cineva care se află în situația în care eram noi. Ideea e că începuserăm să o lăsăm să se uite la clipuri pe YouTube pentru că era atââât de facil! Era aproape singura noastră (a mea și a lui Alice) ocazie să ne tragem sufletul, să apucăm să mâncăm liniștiți, să mai vorbim, să ne bucurăm de 20-30 de minute de liniște. Problema e că cele 20 de minute se transformaseră în 30, apoi în 40 și tot așa, iar ea începuse să devină din ce în ce mai atașată de telefon. Ne era din ce în ce mai greu să i-l luăm. Veșnicul cerc vicios. Ei, după ce am vorbit cu niște amici și am făcut ceva mai mult research pe tema dependenței de telefon, într-o dimineață pur și simplu i l-am luat și de atunci nu i l-am mai dat. S-a lăsat cu câteva drame, dar după vreo săptămână a înțeles că telefonul e off limits. Așadar, rupeți cercul vicios, dragi părinți. E greu la început, dar e spre binele tuturor, mai ales pe termen lung. 😉

A post shared by Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia) on

„De două luni, de când am scăpat-o de el, mă țin să scriu despre Zora și telefonul mobil. Mă gândesc că poate ajută pe cineva care se află în situația în care eram noi. Ideea e că începuserăm să o lăsăm să se uite la clipuri pe YouTube pentru că era atââât de facil! Era aproape singura noastră (a mea și a lui Alice) ocazie să ne tragem sufletul, să apucăm să mâncăm liniștiți, să mai vorbim, să ne bucurăm de 20-30 de minute de liniște. Problema e că cele 20 de minute se transformaseră în 30, apoi în 40 și tot așa, iar ea începuse să devină din ce în ce mai atașată de telefon. Ne era din ce în ce mai greu să i-l luăm. Veșnicul cerc vicios”, a explicat Vladimir.

Acesta a dezvăluit apoi cum a procedat pentru a se asigura că situația nu va continua, chiar dacă măsura luată a stârnit nemulțumiri din partea Zorei. „Ei, după ce am vorbit cu niște amici și am făcut ceva mai mult research pe tema dependenței de telefon, într-o dimineață pur și simplu i l-am luat și de atunci nu i l-am mai dat. S-a lăsat cu câteva drame, dar după vreo săptămână a înțeles că telefonul e off limits. Așadar, rupeți cercul vicios, dragi părinți. E greu la început, dar e spre binele tuturor, mai ales pe termen lung 😉”, a dezvăluit vedeta.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți în urmă cu doi ani, aceștia postând de-a lungul timpului numeroase imagini cu fiica lor, Zora.

Citește și:
INNA, imagini și declarații în exclusivitate din vacanța în Santorini

Foto: Instagram (@vladimir.draghia)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people