Video inedit cu regretatul Karl Lagerfeld, publicat la un an de la moartea sa

Pe contul oficial de Instagram al regretatului Karl Lagerfeld, echipa sa a făcut public un video cu adevărat surprinzător cu acesta.

Video inedit cu regretatul Karl Lagerfeld, publicat la un an de la moartea sa

Se împlinește un an de când Karl Lagerfeld, directorul de creație al casei de modă Chanel, a murit.

Persoanele care i-au admirat talentul și creațiile de-a lungul timpului vor putea urmări un video inedit din culise pe contul lui oficial de Instagram, într-o ipostază cum rar a mai fost văzut. Mai exact, acest video este o secvență din cadrul unei emisiuni pe care Karl o filma pentru Arte, postul de televiziune Association Relative à la Télévision Européenne.

„Bună seara, sunt Karl Lagerfeld, iar tu urmărești Fashion Week-ul pe Arte”, a spus acesta. În continuare, el era destul de deschis și încerca să facă glume, vorbind atât în franceză, cât și în germană. „Nu, hai să o mai facem o dată. Nu ar trebui să coste atât de mult. Îl veți păstra?”, a spus el în continuare, semn că încerca să prezinte cât mai bine.

Pe lângă asta, el a făcut și o referire către politicianul francez Nicolas Sarkozy. „Iar după aceea el [Sarkozy] va vorbi extrem de serios despre modă.”


Moștenirea lui a fost dusă mai departe și prin intermediul Choupette’s Diary, un site dedicat faimoasei pisici pe care Karl o avea și a adorat-o. În cadrul acestui site, a fost lansată o colecție specială, numită „RIP Daddy”,  care a avut un scop caritabil. Pe lângă asta, după moartea sa, au existat mai multe zvonuri conform cărora Choupette ar putea moșteni averea de 200 milioane de euro a regretatului designer.

Karl Lagerfeld a murit în urmă cu un an la vârsta de 85 de ani. Conform presei internaționale, el a decedat din cauză că suferea de cancer pancreatic. Karl Lagerfeld a atras atenția datorită stilului său de viață extravagant, dar și pentru comentariile controversate pe care le făcea cu privire la diferite subiecte, cum ar fi #MeToo.

Citește și:
Karl For Ever: omagiul de la Paris, încă un pas în construirea unui mit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people