Vezi video-ul cu tributul emotionant de la Oscaruri!

Starurile au comemorat amintirea colegilor lor de breasla care au murit in ultimele doisprezece luni.

Vezi video-ul cu tributul emotionant de la Oscaruri!

Printre numele celor care au fost omagiati anul trecut se numara numele lui Alan Rickman si David Bowie. Anul acesta, au fost amintiti intr-o sectiune speciala a Oscarurilor, starurile: Carrie Fisher, Debbie Reynolds, Gene Wilder, Anton Yelchin si Prince.

Montajul emotionant a fost acompaniat de un performance din partea Sarei Bareilles, care a facut un cover pe melodia lui Joni Mitchell, Both Sides Now'.

Cea care a prezentat momentul a fost Jennifer Aniston, care nu a putut sa se abtina din a varsa cateva lacrimi atunci cand a vorbit de moartea socanta a lui Bill Paxton.

Dupa momentul din cadrul show-ului, pe pagina oficiala a premiilor Oscar a fost postata o lista cu peste 200 de nume de artisti, producatori de film sau producatori executivi, oameni apreciati pentru ceea ce au facut de-a lungul carierei lor.

Intrebat despre sectiunea de memoriam de anul acesta, producatorul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, Mike De Luca, a povestit revistei PEOPLE ca nu se vor produce schimbari: Doar am continuat traditia pentru ca e menita sa onoreze cu adevarat si sa le arate respectul cuvenit oamenilor care au plecat dintre noi.'

Citeste si:
Actritele din Hidden Figures au adus pe scena premiilor Oscar un reprezentant NASA

Text: Marilena Iordache
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people