Un video cu Ashton Kutcher și Mila Kunis cântând a devenit viral

Ashton Kutcher și Mila Kunis nu se tem să împărtășească cu fanii momente amuzante din intimitatea casei lor.

Un video cu Ashton Kutcher și Mila Kunis cântând a devenit viral

Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au surprins fanii care îl urmăresc pe actor pe Instagram cu un video inedit în care cei doi cântă – puțin cam fals, am spune noi, – o melodie pentru copii, în limba spaniolă, La Vaca Lola.

În clipul alb-negru, actorul este cel care începe cântecul, fiind urmat la scurt timp de soția lui, Mila Kunis.

Deși nu este atât de evident din video, USA Today susține că, cel mai probabil, cuplul a interpretat melodia pentru cei doi copii pe care îi are, Wyatt, în vârstă de 4 ani, și Dimitri, 2 ani.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia lăudându-i pe actori pentru modul în care cântă în limba spaniolă. Până și actrița Zoe Saldana a comentat la clipul pe care îl poți vedea mai jos, spunându-le celor doi că „Mai mult ca sigur puteți mai bine. Haideți! Să vă vedem!”

 

View this post on Instagram

 

A kutchers sing along #beatchildrenssong #lavacalola

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on


În urmă cu câteva săptămâni Mila Kunis și Ashton Kutcher au ales să răspundă într-un mod inedit unui tabloid care a publicat o știre potrivit căreia cei doi actori s-au despărțit, bineînțeles tot prin intermediul unui clip postat pe Instagram. Dialogul i-a amuzat pe fanii celor doi, iar Ashton Kutcher le-a urat mult noroc celor de In Touch Weekly, tabloidul care a publicat știrea. „Distracție plăcută încercând să vindeți reviste săptămâna asta. Poate săptămâna viitoare soția mea va avea gemeni. Pentru a treia oară. Dar cine numără”, a scris actorul.

Citește și:
Natalie Portman dezvăluie cine sărută mai bine dintre Ashton Kutcher și Mila Kunis

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people