Un brad imens a fost împodobit în fața Palatului Kensington pentru Meghan Markle și Kate Middleton

Familia regală britanică simte din plin atmosfera sărbătorilor de iarnă. Bradul de Crăciun de anul acesta doar ce a fost instalat la Palatul Kensington, unde locuiesc Meghan Markle și Kate Middleton împreună cu soții lor, Prințul Harry, respectiv Prințul William, și are o înălțime de aproximativ 10 metri.

Un brad imens a fost împodobit în fața Palatului Kensington pentru Meghan Markle și Kate Middleton

Video-ul postat de Historic Royal Palaces arată modul în care bradul a fost adus și împodobit în fața Palatului. În același timp, Palatul Buckingham a fost decorat cu mai mulți brazi în faimoasa Sală de Marmură.

https://twitter.com/HRP_palaces/status/1070956829839101952
https://twitter.com/RoyalFamily/status/1069895913164939265

Familia regală nu a dat prea multe detalii în ceea ce privește planurile pentru sărbători, însă Kate, Meghan, William și Harry sunt așteptați să participe la slujba din ziua Crăciunului la biserică, iar seara se vor alătura Prințului Charles, Ducesei de Cornwall și Reginei Elisabeta a II-a la Sandringham House în Norfolk, Anglia.

Meghan Markle și-a petrecut primul Crăciun alături de familia regală anul trecut, o invitație fără precedent, având în vedere că, la acel moment, nu era căsătorită cu Prințul Harry. Anticipăm că va însoți familia regală și anul acesta la Sandringham House, alături și de mama ei, Doria Ragland, care a primit o invitație formală din partea Reginei.

 • Află care este diferența dintre brad, pin și molid. Cum se deosebesc cele trei specii
 • Citește și:
  Cum să împodobești bradul – varianta glam și distractivă a lui Jennifer Lopez & Alex Rodriguez

  Foto: Instagram, Twitter

  Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
  Recomandari
  Antena 1
  Publicitate
  substantial.ro
  Unica.ro
  Mai multe din people