Trei fotografii remarcabile marcheaza astazi cea de-a 90-a aniversare a Reginei Elisabeta a II-a

In cele trei portrete realizate de celebra Annie Leibovitz, speciale pentru aniversarea de astazi, Regina Elisabeta apare impreuna cu nepotii si stranepotii sai, cu fiica sa Anne si cu cei patru caini pe care ii detine.

Regina Elisabeta a II-a a Angliei aniverseaza astazi 90 de ani! Cu o lunga domnie, de peste 64 de ani, Regina reprezinta atat un reper politic si un exemplu de putere si de autoritate, cat si un reper de stil regal. Ea este monarhul care a ocupat tronul britanic pentru cel mai indelungat timp, pana acum.

Cu ocazia zilei de astazi, care marcheaza cea de-a 90-a zi de nastere a Reginei, au fost date publicitatii trei portrete realizate de fotografa Annie Leibovitz la Castelul Windsor, care amintesc de picturile in ulei specifice familiilor regale din trecut.

Regina Elisabeta a II-a este suprinsa nu numai in postura sa de monarh, ci si in aceea de mama, de bunica si de strabunica – pentru ca aceasta zi este, pe langa o sarbatoare nationala, si o ocazie foarte speciala pentru intreaga familie regala.

Fotorafiile aniversare au fost realizate de faimoasa Annie Leibovitz, cunoscuta pentru portretele sale artistice ale „regalitatii' hollywoodiene, publicate in revista Vanity Fair. O alegere considerata destul de controversata, Annie ramane totusi una dintre cele mai apreciate fotografe din lume, pentru subiectele provocatoare alese si depasirea constanta a limitelor. Ei bine, si aceste minunate portrete aniversare ale Reginei Elisabeta a II-a reprezinta inca un succes!

Foto: Annie Leibovitz via Getty Images

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people