Tot ce știm despre rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Cine va realiza rochia de mireasă a lui Meghan Markle? Și cum va arăta aceasta? Iată tot ce știm până acum despre nunta celebrului cuplu.

Tot ce știm despre rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Sunt multe speculații privind rochia de mireasă a lui Meghan Markle, dar noi am ales să îți spunem informațiile pe care chiar merită să le știi.

Da, Meghan Markle și-a ales designer-ul care îi va crea rochia de mireasă, sau rochiile, pentru că se pare că va avea două: una pentru recepție și una pentru ceremonia religioasă.

Va avea două rochii: una pentru ceremonie și alta pentru seară. Planul este ca ea să se schimbe după ceremonie pentru a putea să petreacă toată noaptea în ceva glam și mai puțin restrictiv. Meghan abia așteaptă să surprindă pe toată lumea, în special pe Harry. Rochia de mireasă în sine va fi tradițională și elegantă. Se vorbește despre dantelă și mâneci, iar Meghan a lucrat foarte strâns cu designer-ul, a cărui identitate rămâne secretă', a declarat o sursă pentru Vanity Fair.

Dar, totuși, cine este designer-ul care va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle?

Reporterul Ombid Scobie spunea într-o postare pe Twitter că știe că Meghan și-a ales deja designer-ul, lucru normal dacă ținem cont de faptul că mai este atât de puțin pănă la nuntă. „Sursele îmi spun că Megahn Markle și-a ales oficial rochia pentru nuntă și a făcut deja prima probă la Palatul Kensington săptămâna trecută', scria aceasta pe Twitter în luna ianuarie.

În ultimele luni, site-urile de pariuri au trecut printr-o perioadă agitată cu multă activitate legată de rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Erdem, Roland Mouret, Inbal Dror, Jenny Packham și Alexander McQueen sunt designerii favoriți.

Lucrurile au exagerat, astfel încât Betfair a închis orice pariu legat de rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Acest lucru s-a întâmplat din cauza unor informații neconfirmate însă, care susțineau că rochia va fi semnată Alexander McQueen.

S-a speculat de asemenea cum că Victoria Beckam ar putea fi norocoasa creatoare a piesei, asta după ce Meghan a purtat o rochie de-a ei în pozele oficiale de logodnă. Victoria a negat însă acest lucru. „Ea a arătat foarte frumos în ținuta creată de mine. Sunt sigură că va fi o nuntă foarte distractivă. Dar nu, nu m-a rugat pe mine sa îi fac rochia.'

Cum va arăta rochia de mireasă a lui Meghan Markle?

„Este foarte important ca rochia să se potrivească locației și de asemenea, ocaziei. Din cauza marilor și extravagantelor săli ale Castelului Windsor și St. Georges Hall , rochia va trebui să aibă suficiente detalii pentru a putea fi văzută din depărtare, va fi potrivită unei nunți regale, iar pentru Meghan se va incorpora și glamour-ul Hollywood-ian al personalității sale', a declarat pentru Marie Claire Sassi Holford, care a creat rochia lui Autumn Philips în 2008 pentru nunta ei cu nepotul Reginei Elisabeta a II-a, Peter Philips. Holdford a dezvăluit că, probabil, ultima probă va avea loc la Castelul Windsor, iar rochia/rochiile vor fi depozitate în unul din apartamentele din zonă ale Reginei.

Un lucru este clar până acum. Meghan Markle nu va păși înspre altar într-o rochie plictisitoare.

Fără să își dea seama, a dezvăluit, cu mult timp înante de a avea această nuntă în plan, cam care ar fi idealul ei de ținută. În martie 2016, înainte ca ea și Harry să se fi cunoscut, într-un interviu pentru Glamour despre personajul pe care il interpretează în serialul Suits (Rachel), Meghan a spus: Am privilegiul de a purta piese frumoase de îmbrăcăminte în fiecare zi la muncă, deci stilul meu personal (de nuntă sau nu) este foarte potolit și relaxat. Clasic și simplu este numele jocului, cu un twist modern. Personal, prefer rochiile fermecătoare sau subtil romantice.'

Chiar dacă rochia de mireasă purtată de personajul pe care îl interpretează în serial nu este tocmai pe gustul ei, există un aspect care i-a plăcut. „Pentru TV a trebuit să modificăm linia decolteului la cerința producătorului, dar design-ul original avea un cut ballerina iar mie chiar mi-a plăcut asta.'

Toate acestea fiind spuse, voi cine credeți că va realiza rochia de mireasă a lui Meghan Markle? Sau rochiile…

Citește și:
De ce s-au despărțit Kate Middleton și Prințul William înainte de a se căsători?

Text: Roxana Sayyad
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people