Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, prima declarație după apariția zvonurilor conform cărora cei doi divorțează

Potrivit mai multor surse din presă, Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să divorțeze.

Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, prima declarație după apariția zvonurilor conform cărora cei doi divorțează

UPDATE ORA 19:15: Toni Iuruc a fost contactat din nou de către publicația FANATIK și a confirmat despărțirea de Simona Halep, după ce inițial a declarat că nu dorește să comenteze viața lor privată.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a spus Toni Iuruc pentru FANATIK.

Știrea inițială:

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de patru ani și s-au logodit în vara anului trecut. Sportiva și omul de afaceri s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul său natal, într-un cadru de poveste. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.

Cei doi au sărbătorit cununia cu o petrecere privată, având alături familia și apropiații, precum și 300 de persoane. Au fost invitați să cânte Loredana și Dan Bittman, dar și o formație specializată în muzică tradițională. La nunta dintre Simona Halep și Iuruc au participat mulți sportivi și foști sportivi de top ai României, precum Ilie Năstase, Gheorghe Hagi sau Florin Răducioiu. Cununia religioasă a Simonei Halep cu Toni Iuruc era programată a avea loc în toamna acestui an, mai exact pe 13 noiembrie, iar locul ales de cei doi a fost Cazinoul din Sinaia.

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează?

Potrivit mai multor surse din presă, Simona Halep și Toni Iuruc ar divorța. Conform ProSport, Halep și Iuruc ar urma să stabilească separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, iar apoi fiecare își va vedea de drumul său. Aceeași sursă a mai precizat că cei doi nu ar avea nimic de împărțit, pentru că au stabilit de la început, în cazul unei rupturi, să plece așa cum au intrat în relație. Sursele au indicat drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep.

Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, a oferit o primă declarație despre presupusul divorț de jucătoarea de tenis.

„Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Și fratele Simonei Halep a oferit o primă declarație, tot pentru FANATIK.

„Nu comentez, nu pot să comentez”, a spus Nicolae Halep despre divorțul dintre Simona și Toni Iuruc.

Simona Halep nu a oferit momentan nicio declarație cu privire la aceste zvonuri.

Citește și:
Weekend la Veneția: vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase… și surprinzătoare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people