The Weeknd flirtează cu Halle Berry pe Instagram, iar actrița i-a răspuns mesajului

Halle Berry este în centrul atenției după ce a postat o imagine dintr-un film realizat în 1994 în care arăta senzațional, iar numeroase celebrități nu s-au abținut să reacționeze, inclusiv cântărețul The Weeknd.

The Weeknd flirtează cu Halle Berry pe Instagram, iar actrița i-a răspuns mesajului

Halle Berry a postat pe Instagram un „throwback” din 1994, de la filmările peliculei The Flintstones, în care a jucat alături de John Goodman și de Elizabeth Perkins. Acest film a fost esențial pentru cariera sa și a ajutat-o mult să devină celebră în anii 90. GIF-ul o prezintă pe aceasta interpretând personajul Miss Stone, îmbrăcată într-o rochie cu animal print, accesorizată cu un colier voluminos și părul tuns scurt.

 

View this post on Instagram

 

Ms. Stone was always her own damn mood. 🔥 – Happy Anniversary to #TheFlinstones 😂 #1994

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

La scurt timp după postare, mai multe celebrități au început să comenteze, însă un comentariu a atras atenția tuturor. Cântărețul The Weeknd a comentat cu un emoticon de flacără, care poate însemna multe lucruri, printre care și faptul că actrița arată foarte bine, la care Berry a comentat și ea, folosind trei inimi negre și două mâini care se roagă.

Actrița este cunoscută pentru comentarile sale „flirty”, iar ceva similar s-a întâmplat și cu DJ-ul D-Nice în martie, cu ocazia unei petreceri virtuale la care acesta mixa. Berry a comentat, „aș putea sta aici toată noaptea” cu un emoji în formă de inimă mov, iar fanii au început repede să speculeze și să lase în comentarii hashtag-ul „#berrynice”. DJ-ul D-Nice a confirmat într-un interviu faptul că nu este nimic între el și Berry, în afară de o relație amicală. „Știți ceva, pur și simplu ne distram și noi. Halle îmi este prietenă și ne distram și noi puțin cu asta, ar putea fi un flirt micuț, dar nimic serios. Pur și simplu ne distrăm și noi”.

Într-un live recent de pe Instagram, Halle a discutat cu Lena Waithe legat de statutul său de celibatară. „Am fost destul de singuratică, de una singură, de vreo trei ani aproape – dar eu am decis asta”, a spus ea. „Am decis să mă concentrez pe mine și să petrec timp de una singură. A fost așa bine încât probabil voi mai rămâne așa”.

Citește și:
Fiul lui Halle Berry poartă tocuri, iar actrița a fost criticată de către fani

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people