Taylor Swift iti arata cum poti intoarce in favoarea ta o greseala de stil si cum sa nu te iei in serios niciodata

Nici Taylor Swift nu isi pune topul corect chiar de fiecare data... dar iti arata cum sa treci cu gratie peste un moment jenant!

Taylor Swift iti arata cum poti intoarce in favoarea ta o greseala de stil si cum sa nu te iei in serios niciodata

Taylor Swift este una dintre acele vedete care are mereu un raspuns potrivit, indiferent care ar fi situatia in care este pusa si orice s-ar intampla.

In 2014, cand tocmai lansase albumul „1989', Taylor Swift a fost fotografiata purtand un pulover visiniu foarte sexy, cu un dec0lteu in V. Singura problema a fost ca il purta… invers!

http://tayswiftstyle.com/post/102553443476

Persoanele de pe Internet (ca intotdeauna!) nu s-au putut abtine sa nu observe acest lucru si sa o atentioneze, politicos, ce-i drept, pe Taylor Swift, admirandu-i „indrazneala stilistica'.
Curand, episodul cu puloverul purtat invers a devenit una dintre acele faze amuzante de pe Internet pe care o stie toata lumea.

Pana si Taylor a glumit pe seama ei, recunoscand ca, intr-adevar, a purtat puloverul invers.

Numai ca acum, in 2017, Taylor Swift nu a uitat de acel episod – ba mai mult, se pare ca odata cu lansarea albumului, artista a lansat si o mini-colectie de haine, iar una dintre piese… ei bine, este foarte familiara – este chiar acel pulover visiniu purtat invers!

Cu siguranta nimeni nu stie sa faca mai bine glume pe seama lui Taylor decat ea insasi!

Citeste si:
Am decodat noul videoclip al lui Taylor Swift si detaliile te vor surprinde

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people