Supermodelul Gigi Hadid a născut

Supermodelul Gigi Hadid a născut. Atât ea, cât și partenerul său, muzicianul Zayn Malik, au confirmat venirea pe lume a primului lor copil.

Supermodelul Gigi Hadid a născut

Gigi Hadid a născut – vestea că supermodelul a dat naștere a venit întâi de pe contul de Twitter al partenerului său, muzicianul Zayn Malik, care a făcut parte din trupa One Direction.

Acesta a confirmat că Gigi Hadid a născut o fetiță sănătoasă și frumoasă și a împărtășit cu fanii săi o imagine alb/negru care înfățișează mâna copilului ținându-l de un deget. „Dragostea pe care o simt față de acest om minuscul este dincolo de înțelegerea mea”, a scris Zayn Malik.

Gigi Hadid a născut după ce și-a petrecut aproape întreaga perioadă a sarcinii în carantină. Supermodelul american a confirmat sarcina în luna aprilie, apărând în Tonight Show al lui Jimmy Fallon. La momentul respectiv, aceasta a spus că atât ea, cât și partenerul ei, sunt fericiți și recunoscători pentru urările de bine și susținerea tuturor.

Cuplul se află într-o relație încă din 2015.

Vestea că Gigi Hadid a născut a venit la foarte puțin timp după ce cântărețul a anunțat că va lansa foarte curând muzică nouă – acesta nu mai lansase materiale noi din 2018, de la lansarea albumului său, Icarus Falls.

 

View this post on Instagram

 

Our girl joined us earth-side this weekend and shes already changed our world. So in love🥺💕

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Cu câteva zile în urmă, tatăl lui Gigi Hadid a anunțat, într-o postare pe Instagram, că își așteaptă răbdător nepotul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Și Gigi Hadid a făcut o postare pe contul său de Instagram, utilizând aceeași imagine pe care o postase și Zayn, și scriind: „Our girl joined us earth-side this weekend and shes already changed our world. So in love🥺💕”. (Fiica noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. O iubesc atât de mult!)

Citește și:
Fostul principe Nicolae vorbește cu emoție despre viitorul lui copil și botezul acestuia

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video