Rochia Monicai Bellucci de la deschiderea Cannes 2017 si momentul sarutului

Actrita italiana Monica Bellucci a fost gazda ceremoniei de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes 2017 si a demonstat ca stie sa impresioneze.

Rochia Monicai Bellucci de la deschiderea Cannes 2017 si momentul sarutului

Desi suntem tentati sa vorbim numai despre rochia Monicai Bellucci de la deschiderea Cannes 2017, adevarul este altul.

Nu putem nega faptul ca actrita in varsta de 52 de ani a aratat spectaculos, iar rochia Monicai Bellucci de la deschiderea Cannes 2017, o creatie Dior, ne-a cucerit in totalitate.

Si, daca mai aveam nevoie de o dovada a puterii de seductie pe care o are Monica Bellucci, modul in care a ales sa marcheze debutul festivalului ne-a convins cu siguranta.

Monica Bellucci si actorul francez de comedie Alex Lutx i-au surprins pe toti cei prezenti la ceremonia de deschidere cu un moment pasional, un sarut incitant si… bine regizat.

Rochia Monicai Bellucci de la deschiderea Cannes 2017

Filmul care a deschis Cannes 2017 a fost drama franceza „Les fantômes dIsmaël', cu Marion Cotillard si Charlotte Gainsbourg in rolurile principale.

Festivalul de Film de la Cannes 2017 se desfasoara in perioada 17-28 mai, iar noi iti vom prezenta zilnic cele mai interesante momente, cele mai HOT tinute si tot ce este nou pe Croazeta.

Citeste si:
Secrete de frumusete pe care le putem invata de la Brigitte Trogneux, Prima Doamna a Frantei

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people