Lidia Buble, dezvăluiri inedite din viața personală: „Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit”

Lidia Buble a oferit detalii neșiute din viața personală, vorbind despre ce temeri are, cum și-a regăsit echilibrul și regretele din viața ei.

Lidia Buble, dezvăluiri inedite din viața personală: "Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit"

Lidia Buble este cât se poate de deschisă când vine vorba despre proiectele în care este implicată, dar și de experiențele pe care le trăiește pe plan personal. După o perioadă agitată din viața ei, vedeta a vorbit sincer despre liniștea pe care și-a găsit-o și a oferit detalii inedite despre viața de acum.

Lidia Buble, detalii din viața personală

Artista a vorbit într-un interviu pentru Fanatik.ro despre faptul că a reușit să își găsească liniștea în ultima perioadă, declarându-se o femeie iubită. Lidia Buble a povestit că, după o perioadă tumultoasă, acum este în echilibrul pe care și-l dorea și se bucură din plin de lucrurile frumoase din viața ei.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare de iubire atât oferită, cât și primită”, a mărturisit Lidia Buble.

De asemenea, Lidia Buble a vorbit despre faptul că nu este copleșită de regrete și nu are motiv pentru care să îi pară rău de ceva. Astfel, cântăreața este împăcată cu toate deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului, iar asta a ajutat-o să devină persoana care este astăzi.

„Nu am regrete pentru că, de fiecare dată, am luat ca atare și am îmbrățișat orice situație care a venit, iar asta m-a făcut să fiu omul de astăzi și, mai ales, să fiu mai puternică.”

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

În cadrul aceluiași interviu, Lidia Buble a recunoscut care sunt cele mai mari temeri ale sale. Vedeta a declarat că îi este foarte frică de două lucruri: primul ar fi să îi fie înșelată încrederea de către cineva apropiat, iar al doilea ar fi să își piardă, la un moment dat, simțul penibilului.

„Ar fi două lucruri. Primul este teama de a-mi fi înșelată încrederea, să știu sau să aflu că, dacă îmi pun încrederea în cineva, acea persoană mă va dezamăgi. Asta pornește de la faptul că, înainte, aveam prea multă încredere în absolut toată lumea, fără să stau să gândesc sau să mă ducă gândul că aș putea fi vreodată dezamăgită. Dar în acest moment, îmi pun baza și încrederea doar în acei oameni care îmi câștigă încrederea faptic, în timp, totul demonstrat. Apoi, și eu ofer încredere și sprijin total. Un al doilea lucru ar fi să nu-mi pierd vreodată simțul penibilului”, a spus Lidia Buble.

Citește și:
De ce ar fi divorțat Paula Seling, după 17 ani de căsătorie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people