Ce cadou vor primi Prințul Harry și Meghan Markle de la Regina Elisabeta a II-a

Este normal ca Prințul Harry și Meghan Markle să primească cadouri spectaculoase de nuntă, însă Regina Elisabeta a II-a îi va întrece cu siguranță pe ceilalți invitați cu darul său.

Ce cadou vor primi Prințul Harry și Meghan Markle de la Regina Elisabeta a II-a

Dacă nu cumva te-ai născut într-o familie faimoasă sau regală, șansele să primești la nunta ta un astfel de cadou sunt destul de mici. Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai și, așa cum era de așteptat, ei vor primi numeroase cadouri.

Printre persoanele care se pare că s-au gândit deja la faimosul cuplu se numără și Regina Elisabeta a II-a. Potrivit The Mirror, aceasta îi va face cadou nepotului său și viitoare sale soții o casă pe domeniul de la Sandringham, în Norfolk, locul unde familia regală petrece mereu sărbătorile de iarnă.

Această casă va fi una de vacanță pentru Prințul Harry și Meghan Markle și are aspectul unei cabane. Este situată suficient de aproape de reședință Reginei, însă cei doi vor avea și suficientă intimitate.

Desigur, vom ști sigur ce vor primi Meghan și Harry după nunta acestora și abia așteptăm să vedem ce alte surprize le-au pregătit ceilalți membri ai familiei.

Citește și:
7 reguli ciudate de etichetă pe care Meghan Markle și Prințul Harry trebuie să le respecte în ziua nunții

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people