Câți bani ar primi concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” în timpul emisiunii

Cei 12 concurenți ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” se vor aventura în jungla din Republica Dominicană, iar pentru fiecare săptămână petrecută în competiție, aceștia primesc diferite sume de bani.

Câți bani ar primi concurenții de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" în timpul emisiunii

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” reprezintă o provocare unică pentru vedetele care au acceptat să treacă prin cele mai dificile probe. 12 celebrități s-au aventurat în Republica Dominicană, unde își vor înfrunta cele mai mari temeri și vor fi nevoite să facă față unor condiții greu de imaginat.

Începând cu data de 4 septembrie, fanii emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care a fost în pauză timp de 7 ani, vor avea ocazia să își vadă vedetele preferate în fața celor mai provocatoare probe. Concurenții vor îndura condiții extreme și se vor lupta cot la cot pentru premiul cel mare. Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediantă), Tania Popa (actriță), RUXI (creatoare de conținut), Mara Bănică (jurnalistă), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) intră în competiția de la PRO TV pentru a-și depăși limitele în cursa spre marele premiu.

Ce sume de bani ar câștiga concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cu toate că toți țintesc spre marele premiu, care va fi unul semnificativ, concurenții primesc și o sumă de bani pentru participarea lor în competiție. Potrivit impact.ro, Lidia Buble, una dintre concurente, ar obține suma de 5.000 de euro pe săptămână în timpul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De asemenea, Giani Kiriță ar primi 2.500 de euro/săptămână, iar luptătorul MMA Cristi Mitrea ar primi 2.000 de euro/săptămână.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este cel mai așteptat reality show al toamnei. Emisiunea revine cu un nou sezon, într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi. Adela Popescu și Cabral Ibacka sunt gazdele show-ului. Filmările au început de ceva timp în Republica Dominicană, iar acest sezon va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților.

Lidia Buble va fi nevoită să se confrunte cu cea mai mare temere a ei: frica de insecte. Artista a spus că  va avea cu siguranță de luptat împotriva acesteia în timpul filmărilor și îi este teamă că va întâlni foarte multe insecte în junglă cu care va trebui să se obișnuiască.

„Îmi este foarte scârbă de tot ce înseamnă insecte, gândaci. Dacă văd unul în casă, sunt în stare să dau foc la casă și să plec. Mă mai întorc peste o oră după ce știu că l-am nimicit pe dușman. Sunt convinsă că acolo o să fie din belșug așa ceva… În rest, nu mi-e teamă de nimic. Îmi place să dorm la înghesuială. Îmi place să mănânc la înghesuială. Îmi plac lucrurile de genul ăsta”, a declarat Lidia Buble pentru canalul de YouTube PRO TV.

Citește și:
Jacquemus și Marco Maestri au avut cea mai stylish nuntă în weekend, în sudul Franței

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people