Stilul Deliei: ce poarta, cum poarta si de ce!

Poate te intriga ori iti starneste admiratia – astazi vorbim despre stilul Deliei si, bineinteles, despre dulapul ei!

Nu demult, chiar luna trecuta, Revista ELLE a patruns in garderoba Deliei si ai putut citi in paginile noastre totul despre dulapul ei si piesele sale preferate.

Nu e un lucru nou si suntem sigure ca ai observat si tu, insa Delia chiar are un stil aparte: poate sa iti placa sau te poti intreba de ce face acele alegeri vestimentare, pe care majoritatea oamenilor nu le-ar face niciodata.

Intr-o zi obisnuita, Delia se imbraca comod, iar seara, pentru ca activitatea sa preferata este sa alerge in Herastrau, niciodata elegant!

Delia ne-a marturisit: „Pe mine mă port cu cea mai mare bucurie. Iar seara nu mă îmbrac niciodată elegant, deoarece programul meu este relativ simplu: alerg în Herăstrău!

Dar de unde isi cumpara Delia acele piese atat de speciale si care sunt designerii sai preferati?

Ei bine, artista ne-a dezvaluit ca nu ar refuza niciodata o sesiune de shopping in Tokyo sau Bangkok si ca ar purta doar Ashish, KTZ, Manish Arora sau Wonder Anatomie – niste branduri super avangardiste si super distinctive!

Delia are o personalitate puternica si originala, asa ca ne-a marturisit ca nu se ghideaza deloc dupa trenduri atunci cand isi alege hainele: De multe ori îmi și place să fiu pe dos! Detest uniformele!'

Citeste si:
Dosar de stil: Alina Eremia

Foto: Andreea Goia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people