Beyonce, imagini inedite de la filmarile “Lemonade”

Desi a lansat albumul visual Lemonade in urma cu patru luni, Beyonce pare sa fie inca in plin proces de promovare a acestuia. Luni, cantareata in varsta de 34 de ani a declarat Ziua Nationala Lemonade, hashtag ce a dominat retelele sociale internationale.

Ocazia? Artista a postat pe site-ul ei, www.beyonce.com, imagini inedite, behind-the-scenes, de la filmarile pentru „Lemonade”. In ele, ea pare sa se distreze de minune, si chiar sa efectueze de una singura micile acrobatii” din videoclip.

Rochia iconica, galbena, este nelipsita, la fel cum sunt si fotografiile de beauty, alb negru, dar si o fotografie in care Beyonce pare extrem de fericita cu sotul sau, Jay-Z, eliminand astfel zvonurile unor neintelegeri sau chiar a unui posibil divort.

„Lemonade” a fost lansat initial pe HBO, in luna aprilie, si a dat nastere, chiar de la inceput, unor suspiciuni conform carora cuplul Knowles – Carter ar fi pe cale sa se desparta (o mai tii minte pe Becky with the good hair'?). Din fericire insa, cei doi par sa se inteleaga de minune, aflandu-se pana acum cateva zile intr-o vacanta de lux, in Italia.

Text: Bianca Mihaela Barsan
Foto: www.beyonce.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people