Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în Las Vegas

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în Las Vegas, după încheierea ceremoniei de decernare a Premiilor Billboard.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în Las Vegas

La mai puțin de două ore de la încheierea ceremoniei de decernare a Premiilor Billboard 2019, Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit într-o capelă din Las Vegas.

E! News a confirmat acest lucru, Sophie și Joe având un certificat de căsătorie eliberat pe 1 mai.

Diplo a fost cel care a oferit mai multe imagini de la ceremonia neașteptată, postând pe Instagram Stories un video live. Sophie, în vârstă de 23 de ani, a pășit spre altar într-un costum alb, purtând și voal. Se pare că cel care a oficiat ceremonia era costumat în Elvis Presley, iar cei care au cântat au fost Dan + Shay.


După rostirea jurămintelor, Sophie și Joe au făcut schimb de inele din bomboane în locul unor verighete adevărate.

Înainte de ceremonia surprinzătoare, Joe Jonas și frații săi, Nick și Kevin, au cântat împreună la Premiile Billboard noul lor single, „Sucker”. La eveniment a fost prezentă și Sophie, alături de actualele sale cumnate, Priyanka Chopra și Danielle Jonas.

Sophie Truner și Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație. Atunci Sophie a declarat că încă este șocată că a făcut acest pas, dar se bucură că a găsit persoana potrivită pentru ea. cu toate acestea, ea a declarat atunci că a fi căsătorit nu crede că este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla, explicând că pentru ea este importantă și cariera.

Ceremonia din Las Vegas a luat prin surprindere pe toată lumea, însă fanii sunt convinși că va urma și o nuntă oficială, mai ales că Maisie Williams, domnișoara de onoare a lui Sophie, nu a fost prezentă la eveniment.

Citește și:
Sophie Turner explică de ce a acceptat să se logodească, la 21 de ani, cu Joe Jonas

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people