Sophie Turner este pregătită să-și ia rămas bun de la Sansa Stark, personajul interpretat în „Game of Thrones”

Deși Sansa Stark a avut parte de un final fericit în „Game of Thrones", Sophie Turner este pregătită să închidă acest capitol din viața ei.

Sophie Turner este pregătită să-și ia rămas bun de la Sansa Stark, personajul interpretat în „Game of Thrones"

„Game of Thrones” ne-a prezentat-o în final pe Sansa Stark separând Nordul de Cele Șapte Regate, devenind regină într-un regat independent. Între timp, Jon Snow și-a reluat poziția în Rondul de Noapte, alături de sălbatici, Maisie Williams a pornit în căutarea tărâmului necunoscut la Vest de Westeros, iar mult râvnitul loc pe tronul de fier i-a revenit fratelui lor mai mic și mai înțelept, Bran Stark.

Întrebată dacă ar i-ar face plăcere să interpreteze rolul și pentru un eventual spinoff al serialului, Sophie Turner a avut un răspuns hotărât. „Simt că dacă aș juca-o din nou aș trece prin mai multe momente traumatizante. Cred că este timpul să-mi iau rămas bun de la Sansa. Sunt pregătită să merg mai departe. Rondul meu s-a terminat. I-am dedicat zece ani din viață, cei mai frumoși zece ani din viața mea de până acum”, le-a spus Sophie Turner celor de la Sky News în timpul promovării noului său film „Dark Phoenix”.

Un prequel al „Game of Thrones” este deja în lucru la HBO, mai mulți actori anunțându-și deja implicarea, însă, din păcate, fanii nu vor revedea niciunul dintre personajele din sezoanele anterioare. „Nu vreau să iau personajele din această lume pe care ei au creat-o atât de frumos și să le aduc într-o altă lume creată de altcineva. Vreau să rămână capodopera pe care au făcut-o. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu încerc să fac același show din nou. George R. R. Martin are o lume complexă, de aceea încercăm să facem lucrurile altfel de această dată”, spune Casey Bloys, directorul de programe al HBO.

Cu toate acestea, Sophie Turner îi va duce dorul personajului interpretat, al colegilor de platou, dar și al momentelor amuzante pe care le-au trăit împreună. Între timp, fanii sunt nerăbdători să afle povestea dinainte de era „Game of Thrones”.

Citește și:
Angelina Jolie a organizat petrecerea perfectă pentru aniversarea fiicei sale, Shiloh Jolie-Pitt

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people