Simona Halep NU s-a logodit și are un mesaj pentru presa care difuzează informații false

Simona Halep a oferit mai multe informații despre relația sa, lămurind zvonurile apărute recent în presă.

Simona Halep NU s-a logodit și are un mesaj pentru presa care difuzează informații false

În ultimele zile au apărut în presă mai multe informații despre logodna dintre Simona Halep și iubitul acesteia, Toni Iuruc, o sursă declarând pentru DigiSport că ar fi avut loc o petrecere specială în Mamaia cu ocazia acestui eveniment.

Jucătoarea de tenis a negat însă aceste zvonuri prin intermediul unui mesaj scris în engleză pe pagina de Facebook.

„În ciuda informaţiilor din presa română, vreau să confirm că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunţii. În timp ce apreciez că am o viaţă care mă aduce în atenție publicului, zvonurile despre viaţa mea privată sunt incorecte şi dezamăgitoare, astfel că vreau să-mi asigur fanii prin acest mesaj că zvonurile sunt false. Cu siguranţă voi împărtăşi cu voi orice noutate despre o viitoare logodnă. Vă mulţumesc pentru susţinere, Simo”, a spus aceasta pe pagina ei.

Astfel, jucătoarea de tenis care ocupă locul 4 în clasamentul WTA a dezmințit toate informațiile apărute recent, în urmă cu câteva zile o altă sursă spunând că planurile de nuntă au fost făcute în timpul vacanței în Maldive, iar Simona Halep și-ar dori trei copii.

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, și Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, au o relație din vara anului 2018. Cei doi au fost văzuți împreună la diferite evenimente, însă până acum Simona nu a publicat imagini alături de acesta pe conturile de social media.

Citește și:
Simona Halep se revoltă: Statul refuză să finanțeze proiecte pentru copii

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people