Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look. Fiica Angelinei Jolie s-a tuns la zero

Shiloh Jolie-Pitt, fiica adolescentă a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a adus o schimbare dramatică aspectului său, alegând să se tundă complet.

Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look. Fiica Angelinei Jolie s-a tuns la zero

Shiloh Jolie-Pitt, fiica în vârstă de 16 a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, și-a schimbat look-ul și arată fabulos, ceea ce nu e de mirare, având în vedere moștenirea sa genetică. Adolescenta a fost fotografiată la piață, în Los Angeles, iar întreaga lume este uluită de cât de bine arată aceasta după ce s-a tuns complet.

Tânăra a afișat întotdeauna o personalitate foarte independentă, iar recent a fost surprinsă conducând singură mașina, după ce a obținut permisul de conducere, și alergând prin oraș după felurite cumpărături. Pe parcursul copilăriei sale, aspectul său androgin a stârnit multe speculații și dezbateri.

Shiloh Jolie-Pitt este primul copil biologic al fostului cuplu de superstaruri, aflat acum în plin proces de custodie, în urma unor presupuse agresiuni la care Brad Pitt i-ar fi supus pe membrii familiei sale. Angelina Jolie și fostul său soț au trei copii adoptivi, Zahara, în vârstă de 18 ani, Maddox, de 21, și Pax, de 19, și alți doi copii biologici, gemenii Vivienne și Knox. Procesul de custodie care îi are în centru pe cei șase copii ai cuplului continuă încă din 2016, deși trei dintre ei sunt tehnic adulți în acest moment.

Shiloh Jolie-Pitt a fost văzută deseori în ultimul an în compania mamei sale, de care pare foarte apropiată. Cu puțin timp în urmă, cele două au fost fotografiate la o cafea cu tânărul actor Paul Mescal, cunoscut publicului pentru rolul din serialul-fenomen Normal People, dar și pentru rolul din Aftersun, care i-a adus prima nominalizare la premiile Oscar. Angelina Jolie și fiica ei au mers împreună și la spectacolul în care joacă actorul, Un tramvai numit dorință, iar întâlnirea dintre cei trei a fost prilej de speculații în presă.

Brad Pitt nu a fost fotografiat alături de copii în perioada care a urmat anunțului divorțului, însă a vorbit cu mândrie despre Shiloh Jolie-Pitt atunci când a fost întrebat de ea în interviuri. „Vreau ca copiii să își găsească propria cale, să găsească lucruri de care sunt interesați, să își găsească vocile și să înflorească”, a mărturisit recent acesta.

Citește și:
Nicola Peltz, soția lui Brooklyn Beckham, în conflict deschis cu organizatorii nunții sale

Foto: Profimedia, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people