Shannen Doherty, declarații emoționante despre lupta cu cancerul: „Lupt pentru a rămâne în viață”

Actrița Shannen Doherty, bolnavă de cancer mamar în stadiul 4, le-a transmis fanilor un nou mesaj

Shannen Doherty, declarații emoționante despre lupta cu cancerul: „Lupt pentru a rămâne în viață”

Shannen Doherty continuă să lupte împotriva cancerului de sân, ajuns în stadiul 4. Vedeta în vârstă de 50 de ani a avut luni o intervenție televizată la Good Morning America, prin care a încercat să le explice fanilor prin ce trece și care sunt planurile ei pentru viitorul imediat.

„Nu vreau să mă port niciodată [ca și cum sunt pe moarte]”, i-a spus ea gazdei emisiunii, care a numit-o „o războinică”. „Vreau să mă port ca și cum nu aș avea anumite lucruri de făcut înainte să mor, pentru că voi continua să lupt pentru a rămâne în viață”, a adăugat Doherty, referindu-se la motivul pentru care nu-i place ideea de a face o listă de dorințe.

Actrița a spus că este ocupată să-și trăiască viața în prezent și să petreacă mult timp cu prietenii și familia, precum și să continue să lucreze, să nu se resemneze. „O mulțime de oameni care sunt diagnosticați cu stadiu 4, sunt în mare anulați”, a explicat ea. „Se presupune că nu pot lucra sau nu pot lucra la capacitatea lor maximă, iar acest lucru nu este adevărat. Și asta mi-aș dori – ca oamenii să nu-și mai dea cu presupusul și să ne ofere șansa de a le dovedi că se înșală.”

Vedeta a mai spus și că boala a făcut-o să se reconecteze la niște laturi ale ei de care se înstrăinase de-a lungul vieții. „Trebuie să sapi adânc ca să te confrunți cu cancerul și făcând asta, găsești toate lucrurile pe care le-ai îngropat în tine. Și redescoperi lucruri minunate. Găsești vulnerabilitatea, găsești încrederea în oameni, găsești iertarea.”

În 2015, Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialele Beverly Hills 90210 și Charmed, a fost depistată cu cancer de sân. De atunci, actrița a suferit operații, chimioterapie și radioterapie și continuă o luptă grea cu boala care a recidivat, încercând în același timp să îmbunătățească și viața altor pacienți, în calitatea ei de ambasadoare a Fundației Stand Up to Cancer.

Citește și:

Stanley Tucci a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people