Shannen Doherty, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că a recidivat cancerul de sân

Actrița Shannen Doherty continuă să facă mărturisiri emoționante după ce a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal.

Shannen Doherty, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că a recidivat cancerul de sân

Shannen Doherty a vorbit deschis în cadrul emisiunii Good Morning America despre momentul dificil în care a aflat că a recidivat cancerul de sân.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer pentru prima dată în anul 2015, iar boala a intrat în remisie în 2017. Shannen a spus că boala a recidivat într-un mod agresiv. „Am început să am niște dureri foarte ciudate, așa că, mi-am sunat oncologul. Iar el a spus: „hai să vedem ce este.” Cred că undeva in interiorul tău, mereu vei bănui că acest lucru se va întâmpla. Dar m-am convins, într-un fel sau altul, că îl voi învinge. Și am fost o supraviețuitoare”, a mărturisit Shannen.

Shannen a explicat și motivul pentru care a ținut secret faptul că are cancer, și anume că nu a dorit ca oamenii să înceapă să o trateze diferit și că și-ar dori să lucreze în continuare. Ea a povestit despre diagnosticul ei colegului său din Beverly Hills 90210, Brian Austin Green, care a ajutat-o destul de mult. „Ei te privesc de parcă ești un om care se plimbă și că trebuie să își ia adio de la tine. Îmi place să muncesc și acest lucru a fost un motiv pentru care mă trezeam în fiecare dimineață. Este și un motiv pentru care continui să lupt pentru a rămâne în viață.”


De asemenea, actrița Shannen Doherty a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal și din cauza procesului în care este implicată pentru recuperarea unor bani, după ce casa ei din California a fost afectată extrem de grav de incendiul Woolsey din anul 2018. Ea a dat în judecată State Farm, o companie de asigurări, iar în urma acestui proces, vor fi făcute publice anumite documente privind și starea ei de sănătate.

În urma unor documente, avocatul lui Shannen susține că State Farm nu a acceptat să acopere întregul cost al reparațiilor în urma incendiului. În același timp, compania spune că i-au plătit lui Shannen peste un milion de dolari pentru repararea locuinței sale.

CONȚINUT VIDEO ELLE

State Farm a spus într-o declarație pentru ET faptul că: „Empatizăm cu problemele de sănătate ale doamnei Doherty și îi dorim să se vindece complet. Credem cu tărie că ne-am confirmat angajamentul față de clientul nostru și am plătit ceea ce datorăm. Noi suntem pregătiți să ne apărăm poziția în instanță.”

Shannen Doherty a dorit ca oamenii să afle de la ea că are cancer în stadiu terminal: „Prefer ca oamenii să afle de la mine. Nu vreau să se afle prin alte împrejurări. Vreau să fie real și autentic. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine.”

Citește și:
Shannen Doherty a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video