Shannen Doherty a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal

Shannen Doherty, cunoscută mai ales pentru rolul din Beverly Hills 90210, a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal.

Shannen Doherty a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal

Shannen Doherty a dezvăluit în cadrul emisiunii Good Morning America că are cancer în stadiul terminal. Actrița, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a declarat că are cancer de sân, în stadiul IV, după ce boala intrase în remisie în urmă cu trei ani.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer pentru prima dată în 2015, iar boala a intrat în remisie în 2017. Potrivit declarației actriței, boala a recidivat în mod agresiv. „Se va afla afla mai devreme sau mai târziu. Am cancer în stadiul IV. Boala s-a întors și de aceea sunt aici. Este o pastilă greu de înghițit în numeroase moduri. Este îngrozitor. Sunt foarte speriată”, a declarat Shannen, spunând totodată că cel mai greu i-a fost să îi anunțe pe mama ei, Rosa, și soțul ei, Kurt Iswarienko.

„Mama mea este o persoană ridicol de curajoasă. La fel este şi soţul meu, dar sunt îngrijorată pentru el”, a adăugat actriţa.

Ea a explicat că și-a dorit ca oamenii să afle de la ea această informație. „Prefer ca oamenii să afle de la mine. Nu vreau să se afle prin alte împrejurări. Vreau să fie real și autentic. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine.”

Shannen a dezvăluit că știa că boala a revenit atunci când filma pentru continuarea Beverly Hills 90210, însă singurul coleg care a aflat de boala ei a fost Brian Austin Green. Actrița a explicat că a preferat să lucreze și speră ca acest lucru să arate că și oamenii bolnavi pot lucra.
„Viața noastră nu se termină când primim acel diagnostic. Încă mai avem de trăit.”

Citește și:
Shannen Doherty, declaratii emotionante despre lupta cu cancerul

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people