Selena Gomez vorbește despre experiențele de care a avut parte în liceu și cum a trecut peste

Selena Gomez este una dintre vedetele care a vorbit întotdeauna deschis despre problemele cu care se confruntă, iar de această dată a vorbit despre perioada când a fost batjocorită în liceu.

Selena Gomez vorbește despre experiențele de care a avut parte în liceu și cum a trecut peste

Deși avem impresia că vedetele duc o viață lipsită de griji, foarte multe dintre ele au decis să dezvăluie momentele grele prin care au trecut, chiar și din copilărie. Iar un exemplu în acest sens este Selena Gomez, care a dezvăluit în cadrul unui podcast, „Giving Back Generation”, experiențele pe care le-a trăit în liceu și cum a trecut peste.

„Înainte să învăț acasă, am fost la liceu o perioadă. Dacă verișorul meu nu reușea să mă înveselască, nu știu ce aș fi făcut și cum aș fi trecut peste. Pentru că într-un fel eram o tocilară și stăteam cu o singură persoană,” a dezvăluit Selena Gomez.

Selena Gomez și-a schimbat radical stilul de viață de atunci. Ea a făcut și câteva declarații cu privire la felul în care este ea într-o prietenie. „Sunt copilul problemă dintr-un grup, chiar puțin răutăcioasă. Îmi place să fac lucrurile mai interesante. Și cred că acest lucru este crucial pentru o prietenie. Vreau să fie mai multe prietenii așa. Cred că este nevoie de asta.”

La începutul acestei luni, Selena Gomez a fost într-o vizită la Danny Jones Middle School, în Texas. Ea le-a făcut o surpriză studenților, spunându-le la microfon: „Bună ziua, studenți de la Danny Jones Middle School. Aici este Selena Gomez care vă vorbește”, a spus Selena Gomez, după care a făcut mai multe selfie-uri cu studenții și a vorbit cu ei.

„În această călătorie am fost cu cel mai bun prieten al meu, Courtney, dar și cu alți prieteni, pentru a le arăta locul în care am crescut și cât de mândră sunt de acest loc. M-am revăzut cu o parte dintre prieteni, iar mulți dintre ei au făcut parte din viața mea mult timp.” Călătoria pe care Selena Gomez a făcut-o va fi inclusă în documentarul despre copilăria ei care va apărea în curând.

Citește și:
Selena Gomez dezvăluie motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor

Foto: Profimedia

Recomandari
Mai multe din people