Selena Gomez și Justin Bieber, întâlnire romantică de Valentine’s Day

Selena Gomez și Justin Bieber au avut parte de o întâlnire romantică de Valentine's Day, punând astfel capăt zvonurilor potrivit cărora s-ar fi despărțit.

Selena Gomez și Justin Bieber, întâlnire romantică de Valentine’s Day

În ultimul timp Selena Gomez și Justin Bieber nu au mai fost văzuți foarte des împreună, iar acest lucru a dus la lansarea unor zvonuri potrivit cărora celor doi s-ar fi despărțit.

Din fericire însă, cei doi formează în continuare un cuplu, dovadă fiind imaginile surprinse de paparazzi în timpul întâlnirii romantice. Pentru a fi alături de Justin Bieber de Valentine’s Day,  Selena Gomez s-a întors din New York, unde a participat la Săptămâna Modei.

A post shared by @milyknight on

February 14: @selenagomez and @justinbieber at the Montage Hotel in Beverly Hills, CA

A post shared by Sel💗 (@selenagomezxforeverx) on

Selena Gomez și Justin Bieber au fost surprinși înainte de cină și de fani la biserică, unde cei doi au participat la o slujbă.

Selena Gomez și Justin Bieber au fost suprinși împreună și pe 8 februarie, când ei s-au bucurat de o escapadă romantică în Laguna Beach, California. Deși ei au încercat să se ferească de paparazzi, aceștia au fost surprinși de fanii care au postat imediat imaginile surprinse cu faimosul cuplu.

A post shared by Feeka (@itsfika_) on

Citește și:
Selena Gomez și Justin Bieber merg la terapie de cuplu

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people