Scandal în SUA. Motivul? Ciorapii lui Jill Biden, Prima Doamnă a Americii

O pereche de ciorapi negri, cu model, purtată de Jill Biden săptămâna trecută, a stârnit controverse pe Twitter.

Scandal în SUA. Motivul? Ciorapii lui Jill Biden, Prima Doamnă a Americii

Dr. Jill Biden a fost fotografiată joi seara coborând dintr-un avion la baza Andrews Air Force din Maryland, în urma unei vizite în California. La aterizare, Prima Doamnă a Statelor Unite purta un sacou negru descheiat peste o fustă scurtă, cu detalii din piele în partea de jos, botine negre, cu toc, și dresuri din dantelă, cu model.

Duminică, Twitter-ul american s-a încins cu discuții referitoare la ciorapii lui Jill. Unii utilizatori i-au numit trashy, iar Prima Doamnă a fost considerată „de toată jena” pentru alegerea făcută. Podcaster-ul Wayne Dupree a spus că dresurile ei erau „înspăimântătoare”, și le-a comparat cu ciorapii-plasă purtați de Madonna în anii 1980.

Jill Biden a avut parte și de susținere. „Piele și Dantelă: dr. Biden poate că e profesoară, dar nu există nimic umil sau preppy în stilul ei de FLOTUS,” a scris corespondenta de la Casa Albă, April Ryan. „Nu sunt supărată pe sexiness-ul ei sofisticat.”

Nu este nimic nou pentru lumea politică, în special pentru cea conservatoare din SUA, să atace membrele opoziției pentru felul în care se îmbracă. Dar reacțiile la ținuta lui Jill Biden sunt în mod cert exagerate, mai ales dacă ținem cont de faptul că dresurile, fie cu pattern sau nu, sunt considerate de mulți un mod mai mult sau mai puțin practic de a acoperi sau a proteja pielea, nicidecum de a provoca.

Presa a amintit de momentul în care Michelle Obama a purtat o rochie fără mâneci pentru prima ei fotografie oficială ca primă doamnă, dar și mai mulți comentatori au comparat acest moment cu cel în care Barack Obama a fost aspru criticat pentru faptul că a purtat un costum bej în 2014.

În orice caz, dresurile negre cu model sunt clar vedeta Paștelui catolic în materie de modă, și dacă vor avea o revenire în forță primăvara asta, va fi numai datorită „îndrăzneței” și deloc plictisitoarei FLOTUS.

Citește și:

De ce a fost refuzată îmbarcarea unor fete care purtau colanți? 

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people