Sandra Izbașa explică de ce a renunțat la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni.„Mă dezonorează!”

Sandra Izbașa a renunțat la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni, calitate acordată de către fostul primar, Emanoil Savin, în 2014.

Sandra Izbașa explică de ce a renunțat la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni.„Mă dezonorează!”

Sandra Izbașa, una dintre cele mai cunoscute și premiate gimnaste ale României a decis să renunțe la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni, distincție acordată de către fostul primar al localității, Emanoil Savin, în 2014.

Anunțul a fost făcut chiar de către Sandra printr-o postare amplă pe contul său de Facebook în care a explicat motivele care au determinat-o să ia această decizie. Fosta gimnastă a declarat că nu își mai dorește să fie asociată cu diverse campanii politice dezvoltate de către primăria localității.

„Asocierea imaginii mele cu numeroase campanii electorale nu mă reprezintă, întrucât nu am și nu am avut niciodată niciun fel de apartenență sau implicare politică, indiferent de culoarea ei. Fotografiile publicate în spațiul public au fost făcute sub pretextul ‘arhivelor personale’, ulterior descoperind postarea lor în mediile online cu descrieri care sugerau susținerea mea politică față de unele persoane care urmau să candideze pentru diferite funcții publice, fără acordul meu prealabil, fapt ce mă dezonorează. Timp de 7 ani de zile am servit promovării imaginii turistice a orașului Bușteni prin cesionarea pro bono a imaginii mele în scopul folosirii ei în mediul outdoor, prin afișarea fotografiilor pe bannerele din centrul orașului, această imagine fiind asociată în mod greșit cu unele ‘favoruri politice’ de care aș fi beneficiat, un alt lucru total neadevărat.”, a scris Sandra Izbașa pe contul său de Facebook.

In plus, aceasta a precizat și faptul că în presă au apărut mai multe informații neadevărate, conform cărora titlul de cetățean de onoare i-ar fi adus diferite beneficii.

În spațiul public au apărut declarații și materiale de presă mincinoase care declarau faptul că am dobândit sau că urmează să dobândesc prin prisma calității de cetățean de onoare, un teren cu suprafața de 500 MP pe raza localității, informație total neadevărată. Unul dintre puținele ‘beneficii’ de care mă puteam ‘bucura’ în acești 7 ani de zile era reprezentat de transportul public gratuit între localitățile Bușteni și Azuga, ‘gest’ pe care prefer să îl ‘donez’ persoanelor care au nevoie cu adevărat de acest lucru. Din respect pentru cetățenii Orașului Bușteni, plătitori de taxe și impozite, nu doresc asocierea titlului primit în anul 2014 cu propria-mi persoană întrucât simbolistica lui nu a adus, nu aduce în prezent și nici nu va aduce în viitor niciun serviciu nici mie, nici comunității sau orașului.”, a mărturisit fosta gimnastă.

Aleg să iau această decizie din respect față de istoria localității Bușteni și a cetățenilor de bună credință care au nevoie de un alt tip de promovare și dezvoltare a localității și comunității lor, de rezolvarea problemelor pe plan intern și repoziționarea pe harta turistică a României și a Europei prin prisma tuturor posibilităților pe care Bușteniul și locuitorii lui le pot oferi turiștilor care vor alege să îi viziteze dar și pentru a renunța la orice asociere de tip politic care a existat sau care va mai putea exista și care nu îmi face cinste în niciun fel”, a concluzionat Sandra Izbașa pe pagina sa de Facebook.

Citește și:
Ce face gimnasta Larisa Iordache după întoarcerea de la Jocurile Olimpice de la Tokyo?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people