Romania in finala Eurovision 2017! Ilinca si Alex Florea s-au calificat din semifinala

Ilinca si Alex Florea s-au calificat in finala Eurovision Song Contest 2017, dupa ce au trecut de a doua semifinala, interpretand piesa „Yodel it!”

Romania in finala Eurovision 2017! Ilinca si Alex Florea s-au calificat din semifinala

Romania s-a calificat, joi seara, in finala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea au facut show cu piesa 'Yodel it' si vor intra in concurs sambata, de pe pozitia 20.

„Avem o piesa buna si un show puternic, pentru care am primit feedback foarte bun din partea fanilor si a jurnalistilor', au declarat Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision, inainte de cea de-a doua semifinala.

Eurovision Song Contest 2017 are loc la Kiev, iar finala va avea loc pe 13 mai.

In cadrul finalei, care va fi transmisa de in direct de TVR, reprezentantii Romaniei intra cu numarul 20. In finala sunt inscrise 26 de tari, cu 26 de piese puternice si interesante. Noi suntem insa convinsi Ilinca si Alex Florea se vor clasa pe un loc fruntas!

Cele mai bune performante ale Romaniei din istoria participarii la acest concurs au fost: de doua ori locul al treilea (Luminita Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling si Ovi – Oslo, 2010) si o data locul al patrulea (Mihai Traistariu – Atena, 2006). Melodia romanească cu cel mai mare punctaj obtinut in finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretata de Mihai Trăistariu.

Citeste si:
Festivalul de film de la Cannes: cele mai stralucitoare aparitii de pe covorul rosu de-a lungul timpului

Foto: TVR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people