Roberto Cavalli – seductie la superlativ (interviu)

Universul ultra-glamour al lui Roberto Cavalli, designerul preferat al femeilor pentru care flirtul este a doua natura, trebuia sa devina subiectul unui interviu!

Roberto Cavalli – seductie la superlativ (interviu)

Elle a stat de vorba cu Roberto Cavalli despre tendinte, moda si alte capricii feminine.

ELLE: Am observat, de cateva sezoane, o schimbare in estetica Roberto Cavalli. Tinutele propuse acum mi se par mai sexy, dar intr-o maniera cool. Este impresia mea sau s-a modificat ceva la nivel de viziune, creatie si marketing?

Roberto Cavalli: Viziunea mea despre femei a fost intotdeauna aceeasi. Dar estetica si sursele mele de inspiratie s-au modificat de-a lungul timpului. Creatiile mele se adreseaza, in continuare, aceleiasi femei, femeia senzuala si plina de incredere, careia nu-i este frica sa-si asume riscuri si care adora sa se faca remarcata ori de cate ori intra intr-o incapere. Imi place sa imping limitele in continuare, sa indraznesc la fel de mult. In fond, acesta este limbajul Roberto Cavalli.

ELLE: Broderiile sparte si imprimeurile hippie-glam din ultima colectie m-au facut sa ma gandesc, inevitabil, la ciclicitatea modei. Ce anume v-a inspirat?

R.C.: Imi plac toate perioadele care au influentat istoria modei. Cred ca fiecare a insemnat ceva nou si a pregatit terenul pentru ce urma sa vina. Moda este un etern perpetuum mobile.

ELLE: Care este prototipul femeii Roberto Cavalli?Florence-Headquarter---ph-Mattia-Tacconi-(33)

R.C.: Femeia Cavalli este frumoasa, senzuala, are un caracter puternic si capacitatea de a se bucura, neconditionat, de viata. Este eliberata de orice fel de constrangeri, este pozitiva si extrem de hotarata.

ELLE: Cum isi imagineaza Roberto Cavalli femeia din Romania? 

R.C.: Cred ca femeile din Romania au foarte multe lucruri in comun cu viziunea mea despre moda. Sunt femei cu personalitati puternice si cu un simt estetic dezvoltat. Vreau sa le fac cunoscut si mai mult universul Cavalli – lux, glamour si feminitate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people