Robert Pattinson a vorbit despre modul în care „Twilight” i-a schimbat viața

Robert Pattinson a vorbit despre începutul carierei sale și modul în care filmul "Twilight" i-a schimbat viața.

Robert Pattinson a vorbit despre modul în care "Twilight" i-a schimbat viața

Robert Pattinson, în prezent unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, a cunoscut faima cu primul film din seria „Twilight”.

Acesta nu era atât de cunoscut în urmă cu aproape un deceniu, însă rolul lui Edward Cullen l-a ajutat să devină faimos în întreaga lume. Pentru el și Kristen Stewart, partenera sa din faimoasa serie, „Twilight” a reprezentat un moment important în viață, actorul recunoscând și el acest lucru.

Robert Pattinson a declarat pentru E!News că nu regretă nici o clipă că a jucat în aceste filme. Actorul în vârstă de 32 de ani a declarat că toată această experiență este amintirea lui preferată, adăugând că pentru el primul film a fost minunat.

„A fost foarte, foarte distractiv. A fost un moment important în viața mea. Totul s-a schimbat complet după. Nu eram sigur că voi fi un actor până la acest film și îl voi aprecia întotdeauna”, a declarat Robert Pattinson.

Robert Pattinson a jucat de atunci în numeroase alte filme. Acesta a avut o relație cu Kristen Stewart, însă cei doi s-au despărțit după ce actrița l-a înșelat. Aceștia s-au împăcat ulterior, însă în prezent sunt doar prieteni apropiați.

Citește și:
Robert Pattinson, la un pas de concediere in timpul filmarilor pentru prima parte din seria „Twilight'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people