Robert Pattinson și Suki Waterhouse, noul cuplu de la Hollywood

Robert Pattinson și Suki Waterhouse formează un cuplu? Aceasta este întrebarea la care fanii celor doi speră să obțină în curând un răspuns oficial.

Robert Pattinson și Suki Waterhouse, noul cuplu de la Hollywood

Robert Pattinson și Suki Waterhouse au fost surprinși în ipostaze romantice în timpul unei plimbări în Londra. În imaginile obținute exclusiv de E! News, Robert Pattinson și Suki Waterhouse păreau să se bucure unul de compania celuilalt după ce au părăsit un cinematograf din Notting Hill, unde au vizionat filmul „Mamma Mia! Here We Go Again”.

După terminarea filmului, cei doi s-au îndreptat spre SoHo House, un club exclusivist din Londra, unde au luat cina și au stat mult după miezul nopții.

„După ce au plecat de la SoHo House, ei erau foarte apropiați, s-au îmbrățișat și s-au sărutat de multe ori”, a declarat un martor. „Robert era foarte afectuos față de ea, a ținut-o în brațe tot drumul și Suki i-a răspuns în același fel”, a completat cel care a realizat fotografiile.

https://www.instagram.com/p/Bl30_KDnrnc/?taken-by=enews

Robert Pattinson și Suki Waterhouse nu au comentat până în prezent cu privire la relația lor, dar imaginile sunt un indiciu de necontestat. Oricum, amândoi sunt în prezent single, asta dacă nu luăm în considerare fotografile.

Citește și:
Robert Pattinson a vorbit despre modul în care „Twilight' i-a schimbat viața

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people