Robert Pattinson și Kristen Stewart, din nou împreună?

Robert Pattinson și Kristen Stewart formează din nou un cuplu sau sunt doar doi prieteni care s-au întâlnit întâmplător într-un bar înainte de Valentine's Day?

Robert Pattinson și Kristen Stewart, din nou împreună?

Aceasta este întrebarea care îi macină de câteva zile pe toți fanii seriei „Twilight”. S-au împăcat oare Robert Pattinson și Kristen Stewart?

Totul a început de la un mesaj postat pe Twitter, mesaj care a dat frâu liber imaginației celor care încă mai speră la o împăcare între cei doi actori.

„Eram într-un bar, distrându-mă la ziua de nastere a unui prieten când în acel loc a intrat Robert Pattison”, scrie în mesajul postat pe Twitter. „Apoi a intrat Kristen Stewart și acum retrăiesc toate fanteziile din liceu pe care le-am avut despre Twilight”.

Mesajul a fost urmat de o serie de întrebări din partea fanilor seriei, la care tânăra care a postat pe Twitter a răspuns: „Wow! Nu m-am așteptat la asta. Ar fi fost bine să fac și o fotografie, păreau însă doar doi prieteni care petrec un moment împreună”.


O altă persoană care s-a aflat în același loc a scris: „Este adevărat!! Era un loc foarte mic încât ar fi părut ciudat să le faci o fotografie”.

O să asistăm oare la împăcarea unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete?

Au trecut șase ani de când Robert Pattinson și Kristen Stewart s-au despărțit după ce actrița a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de regizorul Rupert Sanders.

De atunci, Pattinson a avut o relație de lungă durată cu FKA Twigs, cu care s-a logodit în 2015, însă cei doi au decis să se despartă în 2017. Kristen Stewart a avut câteva relații de atunci, cu fosta ei asistentă, Alicia Cargile, apoi cântăreața franceză Soko, iar în ultimul an a format un cuplu cu Stella Maxwell, modelul cunoscut în special pentru colaborarea cu Victoria’s Secret.

Citește și:
Când Demi Lovato flirtează cu Henry Cavill, aka Superman, schimbul de replici e fabulos

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people