Robert Pattinson afirma ca este “cam” logodit cu FKA Twigs

In aprilie 2015, iubita lui Robert Pattinson, cantareata FKA Twigs, a fost vazut purtand un inel mare si stralucitor pe “degetul acela”. In cei doi ani care au trecut de la acel aveniment, Pattinson nu a afirmat nimic concret despre zvonurile ca acestia ar fi logoditi, pana acum.

Robert Pattinson afirma ca este “cam” logodit cu FKA Twigs

In timpul aparitiei sale in show-ul The Howard Stern', Pattinson a fost intrebat intr-un mod foarte direct daca este sau nu logodit cu artista. Da, cam asa ceva' a fost raspunsul actorului catre gazda emisiunii, Howard Stern.

Cam asa ceva?' a fost raspunsul lui Stern. Stai sa vezi cand o sa auda ea asta'.

Logodna celor doi a fost oficial confirmata acum doi ani de catre T-Pain intr-un interviu, dar cuplul a ramas tacut in legatura cu acest subiect de atunci. In august 2015, o sursa citata de revista People afirma ca nunta a fost amanita din cauza faptului ca Twigs nu s-a putut decide ce fel de nunta si-ar dori'.

Pattinson i-a explicat lui Stern ca prefera sa ramana discret in cee ace priveste relatia sa, din cauza presiunilor presei, de care se simte urmarit excesiv. La inceputul relatiei, Twigs a fost tinta multor discriminari, afirmand pe Twitter ca Nu exista destule melodii pe care sa le cant sau dansuri pe care sa le dansez ca sa le pot demonstra lor ca nu sunt o maimuta'.

E unul dintre cele mai frustrante lucruri', a afirmat Pattinson, pentru ca pe de o parte ai vrea sa iti exprimi public afectiunea, dar te vezi prins intr-o situatia in care ai de luat o decizie…iti asumi ca lasi si unii oameni nebuni sa vada dincolo de cortina, care vor considera ca este o conspiratie in spatele fiecarui pas pe care il faci. Deci dupa cum va imaginati, am decis sa pun o bariera, chiar daca aceasta imi produce unele dificultati in relatia actuala'.

Actorul si-a caracterizat iubita ca fiind extraordinara'.

Este extrem de talentata si parca vine dintr-o cu totul alta lume'.

Citeste si:
Robert Pattinson, la un pas de concediere in timpul filmarilor pentru prima parte din seria „Twilight'

Text: Diana Codila
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people