Rita, fiica cea mare a Laurei Cosoi, a împlinit 3 ani. Mesajul emoționant transmis de mama ei

Rita, fiica cea mare a Laurei Cosoi, a împlinit 3 ani, iar mama ei a sărbătorit-o într-o atmosferă de poveste și i-a transmis un mesaj emoționant.

Rita, fiica cea mare a Laurei Cosoi, a împlinit trei ani, iar aceasta a sărbătorit-o de pe platourile de filmare ale lungmetrajului Daciana, la care lucrează acum, un cadru de poveste, potrivit pentru un astfel de eveniment. Mama sa a lăsat un mesaj emoționant pe propriul blog și pe rețelele sociale, dedicat fiicei sale pe care o numește deseori Rita bună.

„Rita noastră a împlinit 3 ani! Trei ani plini, trei ani de când suntem binecuvântați de Dumnezeu cu această fetiță solară și bună, senină și înțeleaptă, curajoasă și puternică, sensibilă și specială. De la ea învățăm lecții pline de însemnătate și deseori uităm că are doar 3 ani.”, a scris Laura Cosoi.

„Rita minunată, lumină din lumină, copilul nostru pace, îți mulțumim că ne-ai ales. Nu știu dacă cineva poate să ne iubească atât de pur și de intens precum o faci tu! Suntem tare norocoși, toți trei, că ești în viețile noastre și ne faci să fim mai buni și mai buni în fiecare zi. Pentru tine, pentru voi!

Îți dorim din suflet să fii sănătoasă, să rămâi la fel de bună și de solară ca azi, să zâmbești ca acum întreaga viață și să nu uiți că visele se îndeplinesc, iar tu POȚI orice, da?

La mulți ani, Rita bună! Te iubim și îți suntem alături pentru totdeauna!

mama, tata și Vera”, a mai scris Laura Cosoi, în numele său, dar și cel al partenerului său de viață și al fiicei sale mai mici, Vera.

Rita a primit, de ziua ei de naștere, și o serie de cadouri – unele care au bucurat-o, cu siguranță, pe micuță, dar altele pe care le va înțelege și le va prețui la adevărata valoare abia când va mai crește. „De ziua ta și-am pregătit o petrecere, o trambulină, un ierbar, prima pușculiță, un curs de balet și un film pe care-l facem an de an și pe care ai să-l primești la 18 ani!”.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a, în centrul atenției la summitul G7. Declarația surprinzătoare a suveranei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people