Rihanna va concerta, in sfarsit, in Romania!

Celebra cantareata Rihanna, atat de asteptata in Romania, va avea, in sfarsit, concert in Bucuresti, pe data de 14 august.

Rihanna va concerta, in sfarsit, in Romania!

Rihanna va canta pentru prima data pentru publicul roman, pe data de 14 august in Piata Constitutiei. Concertul solistei face parte din turneul sau mondial, intitulat „Anti World Tour‟.

In urma cu putin timp, D&D East Entertainment a anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca Rihanna va concerta, in sfarsit, si in Romania. Dar surprizele nu se termina aici!

In aceeasi perioada si potrivit aceluiasi anunt, Sia si Steve Aoki vor concerta si ei, tot in Piata Constitutiei, pe 17 , respectiv 15 august.

Rihanna si-a lansat primul album in anul 2005, iar de atunci a devenit din ce in ce mai cunoscuta! Cateva dintre cele mai celebre melodii ale sale sunt: „S.O.S.‟, „Umbrella‟, „Disturbia‟, „Diamonds‟, „Man Down‟. Rihanna detine, de asemenea, si nu mai putin de opt premii Grammy!

„Anti‟ este cel de-al optulea album de studio al Rihannei, iar turneul mondial, in cadrul caruia cantareata va concerta si in Romania, il promoveaza.

Foto: landmarkmedia / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people