Rihanna a lansat o colecție de accesorii menite să-ți îmbunătățească partidele de sex

După ce luna trecută și-a început cariera de designer de lenjerie intimă, Rihanna nu s-a oprit și a continuat cu o linie de jucării și accesorii erotice, perfecte pentru dormitorul tău.

Rihanna a lansat o colecție de accesorii menite să-ți îmbunătățească partidele de sex

Ea a anunțat lansarea unei noi linii de Xccessories' cu eticheta ei Savage x Fenty, colecție care include jucării erotice și ornamente, cum ar fi bice din piele de mărima unei poșete, cătușe cu puf și bijuterii din satin pentru sfârcuri.

Linia de 10 piese Savage Xcessories ar putea reprezenta kit-ul tău pentru dormitor: începe cu o mască pentru ochi, continuă cu niște cătușe cu pene și poți finaliza cu un bici de piele. Dar lista de accesorii nu se oprește aici.

Multe dintre accesorii s-au vândut deja, iar dacă te gândești să adaugi în dormitorul tău câteva jucării sexuale, ar trebui să te grăbești. Accesoriile au prețuri începând de la 18 la 24 de dolari și le poți găsi pe site-ul ei Savage x Fenty.

Prin colecția sa, Rihanna dorește să încurajeze femeile să-și exprime sexualitatea atât prin lenjeria intimă pe care o poartă, cât și prin intermediul acestor accesorii. Rihanna este o ambasadoare o sexualității și asta se poate observa și prin melodiile pe care aceasta le cântă.

Într-un interviu oferit revistei Vogue, în luna mai, aceasta a povestit despre propriile sale experiențe legate de găsirea lenjeriei și a accesoriilor potrivite dorințelor sale individuale. Nu sunt construită asemenea unui model de la Victorias Secret și mă simt foarte frumoasă și încrezătoare în propria lenjerie intimă.'

Acum, fiecare femeie se poate simți la fel de frumoasă și încrezătoare precum Rihanna, cu ajutorul colecției Savage x Fenty.

Citește și:
Rihanna face dezvăluiri despre viața ei amoroasă

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people