Rihanna face dezvăluiri despre viața ei amoroasă

Într-un interviu acordat revistei Vogue, cântăreața din Barbados a vorbit despre moda, frumusețe, oferind fanilor și noi detalii legate de viața sa privată.

Rihanna face dezvăluiri despre viața ei amoroasă

Cu mult umor și sinceritate, Rihanna a mărturisit că și ea are frici și incertitudini, dar încearcă să le depășească păstrându-și firea pozitivă.

Iată câteva dintre dezvăluirile făcute de vedetă:

Misterioasa relație a Rihannei


Precum probabil știi, regina muzicii pop este într-o relație. Diva a declarat că nu a cunoscut până în acest moment o persoană pentru care ar merita să-și ia liber de la programul deja foarte încărcat: „Obișnuiam să mă simt vinovată când îmi acordam timp mie însămi, dar totodată nu am considerat că altcineva îl merită”. Deși artista nu a declarat încă numele partenerului său s-ar spune că este vorba de omul de afaceri Hassan Jameel, alături de care Rihanna a fost fotografiată de mai multe ori.

Fenty Beauty – un succes neașteptat

Vedeta a mai declarat că nu credea că Fenty Beauty va avea un așa mare succes, fiind menționată printre cele „25 Best Inovation 2017” de către revista Time. Prin cele 40 de nuanțe de fond de ten, cântăreața a subliniat ideea de diversitate: „Ca femeie de culoare, nu aș fi putut să trăiesc cu mine însămi dacă nu făceam asta. Însă nu m-am așteptat ca lumea să fie atât de mișcată văzându-și nuanța potrivită de fond de ten pe raft și că acesta va reprezenta un moment de schimbare”.

Savage, noua linie de lenjerie intimă semnată Rihanna

Tot în interviul Vogue, Rihanna justifică numele ales pentru noua sa colecție de lenjerie, Savage, ce va fi lansată pe 11 mai: „Savage este despre a fi stăpâna sentimentelor și deciziilor tale”. Cântăreața a declarat că produsele sale vor fi create pentru femei reale cu masuri și forme variate: „Nu sunt o fată tip Victorias Secret, și cu toate astea mă simt frumoasă și încrezătoare în propria persoană atunci când port lenjeria mea”.

Vârsta este o problemă chiar și pentru Riri

Deși mulți o consideră o zeiță, câștigătoarea a 9 premii Grammy este un om ca oricare altul punându-și multiple întrebări legate de vârsta sa: „Acum că am 30 de ani, sunt lucruri pe care ar trebui să le fac? Ar trebui să fiu îngrijorată? Ar trebui apelez la conservarea ovulelor? Ce faci la 30 de ani?”

Discursul lui Drake de la VMA 2016 – pe cât de palpitant pentru noi, pe atât de neplăcut pentru Rihanna

„Asistând la acel discurs a fost cel mai inconfortabil moment din toată seara. Nu-mi place să mi se aducă prea multe complimente; Nu-mi place să-mi fie expusă viața sentimentală fără voia mea”. Vedeta a declarat că ea și Drake nu sunt „nici prieteni, nici dușmani”. „Este ceea ce este”.

Citește și:
Jennifer Lopez dezvăluie ce o nemulțumește în materie de machiaj – și suntem în totalitate de acord cu ea!

Text: Smaranda Olariu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people