Relația lui Kristen Stewart cu noua iubită este tot mai serioasă

Kristen Stewart se pare că a trecut extrem de repede peste despărţirea de modelul Stella Maxwell şi iubeşte din nou.

Relația lui Kristen Stewart cu noua iubită este tot mai serioasă

Putem spune că relația dintre Stewart și Stella Maxwell, model la Victoria’s Secret, este istorie! Kristen Stewart şi noua iubită stau tot timpul împreună, astfel că au fost surprinse în timp ce se sărutau. Dar cine e noua iubită a lui Kristen Stewart? Ei bine, este vorba despre scenarista Dylan Meyer, cea cu care a fost surprinsă şi în urmă cu o lună pe un iaht.

O sursă apropiată a declarat faptul că: „Kristen îşi petrece tot mai mult timpul cu Dylan şi este extrem de fericită. Ea a trecut peste relaţia cu Stella datorită noii iubite, Dylan. Kristen nu se abţine deloc şi iubeşte să fie cu ea. Lucrurile între ele se mişcă destul de repede.”

Vestea că s-ar putea împăca cu fosta iubită, Stella Maxwell, nu este chiar atât de departe. Anul trecut, Kristen a început să se întâlnească cu fashion blogger-ul Sara Dinkin, chiar după ce s-a despărţit de Stella. După şase luni, cele două s-au împăcat. Chiar dacă au petrecut o frumoasă vacanţă în Italia în luna iulie, povestea dinte cele două nu a durat foarte mult şi s-au despărţit după doar câteva săptămâni.

Aceeaşi sursă a adăugat şi faptul că „va fi mereu foarte uşor pentru Kristen să se îndrăgostească din nou de Stella deoarece au un trecut împreună şi între ele există atracţie. Este o chimie între ele şi se cunosc foarte bine una pe cealaltă.”

Desigur, fanii lui Kristen întotdeauna vor spera ca ea şi Robert Pattison se vor împăca, deşi ei s-au despărţit definitiv în anul 2013, după ce Kristen a recunoscut că l-a înşelat pe Robert.

Chiar dacă au uimit pe toţi în momentul în care au format un cuplu şi în afara platourilor de filmare, între ei nu există vreo şansă de împăcare deoarece Robert Pattison are acum o relaţie cu Suki Waterhouse, iar el şi Kristen au rămas doar prieteni.

Citeşte şi:
Kristen Stewart vorbește despre sexualitate: „Ambiguitatea este lucrul meu preferat'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people