Kristen Stewart vorbește despre sexualitate: „Ambiguitatea este lucrul meu preferat”

Într-un nou interviu cu Mastermind Magazine, Kristen Stewart vorbește despre sexualitate și nevoia cinematografiei de a realiza filme despre tinerele femei care încep să-și descopere corpul.

Kristen Stewart vorbește despre sexualitate: „Ambiguitatea este lucrul meu preferat”

„Ambiguitatea este lucrul meu preferat. În privința sexualității? Cu siguranță. În filme, dacă răspunzi perfect fiecărei întrebări, nu le dai șansa oamenilor să aibă propria lor experiență și chiar să se gândească la acest lucru', a precizat Kristen Stewart, în vârstă de 28 de ani.

De asemenea, Kristen a adăugat că speră ca, în viitor, filmele să includă mai multe povești despre perioada de tranziție a femeilor, de la adolescență la viața de adult, și despre momentele în care acestea își descoperă și explorează propriul corp.

„În acest moment, sunt foarte conștientă de faptul că am vizionat, în ceea ce privește cinematografia, poveștile bărbaților care și-au descoperit corpul, care fac anumite lucruri fizice fundamentale din această perspectivă. În fiecare poveste pe care o vedem despre o adolescentă, chiar dacă este cea mai adevărată și sinceră relatare, ceea ce lipsește este sinceritatea fizică a experienței feminine și modul în care ne descoperim corpurile. De parcă ne-ar fi teamă să folosim anumite cuvinte”.

În loc să aștepte ca ceilalți să abordeze acest subiect, Kristen ia inițiativă și scrie un scenariu pentru o ecranizare care va vorbi explicit despre aceste subiecte. „Voi fi, cu siguranță, vulgară și deschisă faptului că suntem cu toții niște ființe sexuale în totalitate”.

Deși Kristen nu a dezvăluit detalii despre viața ei personală, le-a spus celor de la The London Sunday Times că vocea ei i-ar putea ajuta pe cei care au nevoie să știe că nu sunt singuri.

„Am urât momentele în care detalii despre viața mea era transformate într-un produs, făcând înconjorul lumii. Dar, având în vedere că eram urmărită de atâtea persoane, am realizat că viața mea privată influențează un număr foarte mare de oameni, nu doar pe mine. A fost o oportunitate de a renunța puțin la ceea ce era al meu, pentru a face cel puțin o persoană să se simtă bine în pielea ei”, a continuat actrița.

În ultimul timp, Kristen Stewart a fost fotografiată alături de Stella Maxwell, modelul Victoria`s Secret, iar zvonurile spun că ar avea o relație.

Citește și:
Kristen Stewart este unul dintre „Îngerii lui Charlie'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people