Relația dintre Kylie Jenner și Drake este mai serioasă decât se credea

Mai multe surse apropiate lui Kylie Jenner și Drake susțin că relația celor doi este mult mai serioasă decât ne imaginam.

Relația dintre Kylie Jenner și Drake este mai serioasă decât se credea

Mai multe surse au declarat publicației People că Drake și Kylie petrec foarte mult timp împreună. „Sunt prieteni de foarte mult timp, iar Drake este foarte apropiat de familia ei”.

Un alt prieten al celor doi a precizat că relația dintre Kylie, în vârstă de 22 de ani, și Drake, 33 de ani, „este una romantică, mai mult decât o simplă prietenie”.

Există însă și mai mulți prieteni apropiați ai lui Kylie care neagă toate aceste zvonuri, insistând că cei doi „sunt doar buni prieteni” și nimic de natură amoroasă nu este la mijloc.

Zvonuri cu privire la o potențială relație între Kylie Jenner și Drake au apărut după ziua cântărețului, când acesta a organizat o petrecere fabuloasă la Goya Studios din Los Angeles, California. Ulterior, Kylie a fost văzută la petrecerea de Halloween pe care Drake a organizat-o săptămâna trecută, unde ea a stat câteva ore bune.

Presupusa relație dintre Kylie Jenner și Drake vine la o lună de când starul reality s-a despărțit de Travis Scott, după o relație de doi ani. Ei au împreună și o fetiță, Stormi. În ceea ce îl privește pe Drake, acesta este singur de câteva luni, sau cel puțin așa se știe în presă. Rapper-ul are un fiu în vârstă de 2 ani, Adonis, din relația cu starul filmelor pentru adulți Sophie Brussaux.

Citește și:
Photoshop fail: o nouă poză cu Kim Kardashian și Kylie Jenner face valuri pe internet

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people