Regretul pe care l-a avut Prințul Charles la nașterea Prințului Harry

Prințesa Diana a vorbit cu autorul biografiei „Diana: Her True Story" despre sarcinile cu Prințul William și Prințul Harry.

Regretul pe care l-a avut Prințul Charles la nașterea Prințului Harry

În biografia scrisă de Andrew Morton, „Diana: Her True Story”, Prințesa Diana a dezvăluit că a simțit multă presiune din partea mediei în preajma primei sale sarcini, cu Prințul William. De fapt, ar fi fost atât de greu de suportat încât nașterea a fost indusă, fiind nevoită să aleagă o zi care nu se intersectează cu programul de polo al Prințului Charles.

„Când l-am avut pe William, am fost nevoiți să găsim o dată în calendar care nu ar fi coincis cu programul de polo al lui Charles. William a trebuit să fie indus pentru că nu am putut suporta presiunea mediei prea mult, devenise de nesuportat. Era ca și când toată lumea ar fi monitorizat fiecare zi pentru mine”, a povestit Diana.

Prințesa Diana a continuat prin a spune: „Oricum, după ce băiatul s-a născut, a fost un entuziasm imens. Încântați cu toții, eram mai sus decât un zmeu. Am găsit o dată în care Charles să-și dea calul de polo pentru mine, pentru a naște. A fost foarte frumos, m-am simțit recunoscătoare pentru acest lucru.

Nașterea Prințului Harry a venit, de asemenea, cu propriile probleme. Diana a spus în biografie că Prințul Charles și-ar fi dorit, de fapt, o fiică. „Știam că Harry va fi băiat pentru că am văzut în ecografie. Charles și-a dorit dintotdeauna o fiică. Voia doi copii, și voia o fată. Știam că Harry va fi băiat și nu i-am spus.”

Deși relația lor s-a îmbunătățit după nașterea lui Harry, Diana a spus că ea și Charles au fost mai aproape ca niciodată în primele șase săptămâni de la naștere. „Apoi, dintr-o dată, după ce Harry s-a născut, a urmat căsătoria noastră. Întreaga relația s-a dus pe apa sâmbetei”, a adăugat Diana, referindu-se la aventura pe care soțul ei a avut-o cu Ducesa de Cornwall.

În contrast cu experiența foarte publică a Prințesei Diana, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că își păstrează private planurile pentru nașterea copilului, ceea ce înseamnă că fanii familiei regale nu ar trebui să aștepte cu nerăbdare apariția tradițională a Ducelui și Ducesei de Sussex pe treptele spitalului. Palatul va anunța, cu toate acestea, când Ducesa va intra în travaliu.

Citește și:
Meghan Markle vorbește despre dreptul la educație într-un video nemaivăzut până acum

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people