Regizoarea filmului „Fifty Shades of Grey” nu este interesata de continuarea acestuia

Sam Taylor-Johnson, regizoarea filmului „Fitfy Shades of Grey”, a declarat ca nu mai este interesata de continuarea acestuia, ea alegand sa nu se implice in continuarea trilogiei.

Regizoarea filmului „Fifty Shades of Grey” nu este interesata de continuarea acestuia

Nu mai este niciun secret faptul ca Sam Taylor-Johnson nu s-a inteles cu autoarea/producatoarea E.L.James pe platourile de filmare pentru filmul „Fity Shades of Grey'.

Sam, care a devenit regizoarea cu cele mai mari incasari de film la momentul lansarii, a avut cateva neintelegeri cu Erika despre viziunile lor diferite pentru film si aceasta nu s-a mai intors pentru continuarea seriei.

Acum, Sam declara ca nu mai are „niciun interes' sa mai urmareasca continuarile seriei cu Dakota Johnson si Jamie Dornan.

Interesul meu este zero', a declarat aceasta pentru Sunday Times Magazine intr-un nou interviu. Nu pot sa spun niciodata ca imi pare rau, pentru ca asta m-ar termina. As putea trece din nou prin asta? As fi suparata.' 

Agreez pe toata lumea si devin confuza atunci cand ceilalti nu ma plac. Nu pot sa inteleg de ce nu pot fi pe aceeasi lungime de unda cu o persoana… atunci cand nu exista nicio continuitate', a adaugat aceasta despre relatie ei cu James.

Citeste si:
A aparut primul teaser „Fifty Shades Freed' si contine primele imagini cu nunta lui Christian si a Anastasiei!

Continuarea „Fifty Shades of Darker” a fost regizata de James Foley, acesta ocupandu-se si de cea de-al treilea film al francizei”Fifty Shades Freed”.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people