Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton au participat împreună la un eveniment, iar apariția lor a fost una specială

Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton au participat împreună la un eveniment oficial, iar imaginea cu cele două împărțind o pătură este cel mai simpatic lucru pe care îl vei vedea azi.

Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton au participat împreună la un eveniment, iar apariția lor a fost una specială

Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton au participat împreună la evenimentul organizat la Bush House, King’s College în Londra, iar apariția lor a surprins pe toată lumea.

Cele două au fost fotografiate împărțind aceeași pătură albastră în mașină, imaginea fiind foarte apreciată de fanii familiei regale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by uk.monarchy (@uk.monarchy) on


Acesta este primul eveniment la care Ducesa de Cambridge participă alături de Regină și a ales să poarte o rochie Catherine Walker, în timp ce Majestatea sa a purtat un costum roz de la unul dintre designerii preferați Stewart Parvin.

Cea care a coborât prima din mașină a fost Regina Elisabeta, respectându-se astfel protocolul. Deși regulile variază în funcție de eveniment și de gradul de formalitate, este normal ca Regina să iasă prima din vehicul, ea fiind prezentată tuturor înaintea lui Kate.

Regina Elisabeta a II-a este totodată și patronul regal al King’s College, aceasta participând alături de Prințul Philip la redeschiderea aripii Somerset House East Wing în 2012.

Citește și:
Modul inedit în care Regina Elisabeta a ajutat-o pe Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people