Regina Elisabeta a II-a are în Palatul Buckingham un aparat folosit de persoane din întreaga lume

Regina Elisabeta a II-a demonstrează încă o dată că membrii familiei regale sunt exact ca noi toți.

Regina Elisabeta a II-a are în Palatul Buckingham un aparat folosit de persoane din întreaga lume

Regina Elisabeta a II-a are o locuință impresionantă, Palatul Buckingham, însă se pare că Majestatea Sa folosește aparate pe care le poți întâlni în oricare altă locuință.

Regina Elisabeta a II-a a avut o întâlnire cu noul prim-ministru al Regatului Unit, Boris Johnson, iar însă în fotografiile de la eveniment fanii nu au observat neapărat rochia Reginei, rujul acesteia sau mobilierul, ci un aparat de purificare și răcire a aerului, un ventilator Dyson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Kensington Royals (@kensington_royals) on

Aparatul are numeroase funcții, printre care și cea de eliminare a poluanților și a alergenilor, iar fanii au recunosc imediat și modelul, lăsând numeroase comentarii pe Twitter și nu numai.

„Mă gândeam să investesc într-un ventilator Dyson dintotdeauna, însă acum văzând că Regina are unul, practic sunt convins să-l achiziționez imediat. #Influencer”, a scris o persoană, în timp ce alți oameni au apreciat faptul că membrii familiei regale folosesc astfel de aparate pe care le poate avea oricine, „Nu este un ventilator acoperit în foiță de aur, nu este o pasăre rară care face vânt cu aripile, nici măcar un ventilator Dyson cu diamante. Este un simplu ventilator Dyson.”

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a a câștigat o sumă fabuloasă din pasiunea ei pentru cai

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people