Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe mama lui Meghan Markle să petreacă Crăciunul alături de familia regală

Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, să petreacă Crăciunul alături de familia regală, făcând astfel o excepție pentru aceasta.

Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe mama lui Meghan Markle să petreacă Crăciunul alături de familia regală

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, a atras atenția tuturor înaintea nunții fiicei sale, însă spre deosebire de Thomas Markle, tatăl Ducesei, într-un sens pozitiv.

Doria Ragland a avut o întâlnire importantă înainte de nuntă, ea a luat ceaiul cu Regina Elisabeta a II-a, unde cele două, alături de Meghan și Prințul Harry au discutat despre posibilitatea ca Thomas Markle să participe în continuare la nuntă după scandalul cu fotografiile făcute de paparazzi și minciunile spuse public.

Se pare că în acest timp mama lui Meghan Markle a câștigat încrederea tuturor, chiar și a Reginei, deoarece potrivit Daily Mail, ea a invitat-o pe Dora să petreacă Crăciunul alături de familia regală, o invitație care nu a fost făcută până acum familiei lui Kate Middleton.

Surse apropiate ale familiei regale au declarat că această invitație este modul în care Regina își arată respectul față de Meghan, deoarece aceasta știe că Ducesa nu are alte rude în Anglia.

Familia Middleton au participat la slujba de Crăciun alături de familia regală, însă nu au stat niciodată în locuința acestora pe perioada sărbătorilor. Se pare că Doria a fost invitată la locuința Sandringham, proprietatea Reginei din Norfolk, unde familia regală își petrece sărbătorile.

Există însă un alt motiv bun pentru care Regina Elisabeta face acest gest. Probabil Majestatea Sa a luat în considerare faptul că Meghan este însărcinată pentru prima dată și va fi dificil să stea departe de mama ei, în timp ce Kate Middleton a avut-o aproape pe Carole, mama sa, pe parcursul fiecărei sarcini.

Citește și:
Tatăl lui Meghan Markle vorbește pentru prima dată despre sarcina fiicei lui

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people