Regina Elisabeta a II-a are un mod inedit de a-i critica ținutele lui Kate Middleton

Se pare că Regina Elisabeta a II-a este foarte atentă la alegerile vestimentare ale Ducesei de Cambridge.

Regina Elisabeta a II-a are un mod inedit de a-i critica ținutele lui Kate Middleton

Kate Middleton este văzută drept membrul familiei regale care respectă cel mai conștiincios regulile impuse de casa regală, inclusiv pe cele care fac referire la ținutele pe care trebuie să le poarte. Cu toate acestea, se pare că Regina Elisabeta a II-a este foarte atentă la alegerile vestimentare ale Ducesei.

Mai mult decât atât, atunci când Regina Elisabeta a II-a observă că Ducesa de Cambridge încalcă una dintre aceste reguli, ea are un mod inedit de a evidenția acest lucru: îi trimite lui Kate diverse notițe, foarte politicoase, în care face referire la aceste greșeli.

Jurnalista Ashley Pearson a explicat cum nici Ducesa Kate nu scapă de criticile Reginei, mai ales că aceasta cere membrilor familiei regale să respecte cu strictețe anumite reguli.

„Kate Middleton trebuie să respecte un set mare de reguli, are numeroase restricții și toate acestea din cauză că, într-o zi, va fi Regină. De exemplu, ea trebuie să poarte fuste de o anumită lungime. Se pare că Regina îi trimite notițe atunci când nu îi place un anumit tiv, o anumită ținută sau culoarea pe care Kate o alege pentru dresuri”, a declarat Ashley Pearson.

Toate aceste reguli – care nu i se aplică neapărat și lui Meghan Markle – sunt o consecință a faptului că Ducesa de Cambridge va deveni, cel mai probabil, într-o zi Regină consoartă. Deși următoarea persoană în linia de succesiune la tronul Angliei este Prințul Charles, Regina Elisabeta a II-a o pregătește pe Kate pentru momentul în care tronul îi va reveni Prințului William.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a nu va tolera ca Prințul Harry și Meghan Markle să își crească copilul cu o alimentație vegană

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people