Reacția lui Ryan Reynolds la faptul că soția lui, Blake Lively, i-a dat unfollow pe Instagram este neprețuită!

Pe lângă asta, am aflat de ce și-a șters Blake toate postările de pe Instagram.

Reacția lui Ryan Reynolds la faptul că soția lui, Blake Lively, i-a dat unfollow pe Instagram este neprețuită!

Atunci când Blake Lively și-a șters toate postările de pe Instagram la începutul săptămânii acesteia și a dat unfollow tuturor (inclusiv soțului ei, Ryan Reynolds), întreaga lume s-a întrebat care este motivul pentru care a făcut această mișcare.

Ei bine, se pare că Blake și-a dorit să promoveze cât mai bine noul film în care joacă alături de Anna Kendrick, „A Simple Favor'.

De când a șters toate postările, singurul lucru care apare pe Instagramul actriței este trailerul noului film. În descriere, o singură propoziție: „Ce s-a întâmplat cu Emily?'. Se pare că în film este vorba despre o fată, Emily, jucată de Blake, care dispare misterios într-o zi.

Trebuie să recunoaștem că Blake Lively ne-a făcut foarte curioase și nerăbdătoare să urmărim filmul!

Dar să ne întoarcem la reacția soțului ei, Ryan Reynolds, la faptul că Blake i-a dat unfollow pe Instagram. Într-un interviu din cadrul unui show australian, Ryan a dezvăluit ce a simțit atunci când a aflat că soția lui nu îl mai urmărește pe Instagram.

„Cu siguranță doare. Este un mod urât de a afla că am fost dat afară din casă. Absolut oribil. Nu știu de unde a apărut această furie în mine', a spus actorul, glumind. Te înțelegem perfect, Ryan!

Blake Lively și Ryan Reynolds glumesc foarte mult unul pe seama celuilalt, mai ales pe Instagram, așa că de-abia așteptăm să auzim și răspunsul lui Blake!

Citeste si:
Ryan Reynolds aka Deadpool are un mesaj special pentru tine

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people