Reacția amuzantă a unui băiețel care o întâlnește pe Regina Elisabeta a II-a face ocolul lumii

O întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a poate fi intimidantă pentru oricine, iar aceste noi imagini dovedesc încă o dată acest lucru.

Reacția amuzantă a unui băiețel care o întâlnește pe Regina Elisabeta a II-a face ocolul lumii

Regina Elisabeta a II-a a avut parte de un moment inedit zilele trecute atunci când a vizitat Coram, cea mai veche organizație caritabilă pentru copii din Marea Britanie.

Regina s-a întâlnit cu o parte din angajați, dar și cu copiii pe care organizația caritabilă îi are în grijă. În timp ce toată lumea zâmbea politicos, un băiețel, intimidat de prezența Reginei, a adoptat o atitudine… neobișnuită.

Nathan Grant, în vârstă de 9 ani, a urmărit-o mai întâi pe Regină vorbind cu femeia de lângă el, iar apoi a preferat să se lase ușor în jos și să se retragă târâș în partea cealaltă a camerei, declanșând hohote de râs în rândul celor prezenți, iar uimirea și amuzamentul se puteau vedea cu ușurință și pe fața Reginei.

Mai mult decât atât, el chiar a strigat „Bye!” înainte de a ieși complet din cameră, moment care fără nicio îndoială va face parte din cele mai amuzante ipostaze surprinse anul acesta.

În ultimii ani am văzut numeroase siuații în care diverse personalități au încălcat protocolul regal, însă cineva care să se furișeze în genunchi pentru a o evita pe Regină este cu siguranță nemaiîntâlnit.

Citește și:
Regulile pe care Regina Elisabeta a II-a le-a încălcat până acum pentru Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people